HAFLINGER

Sort sandal, Haflinger

Udsolgt
Kun %1 tilbage
  • 1-2 dages levering
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Naturlige materialer

Corinna lædersandal med guld spænde - sort

HAFLINGER biosandaler Corinna er lavet af naturlige materialer af høj kvalitet og imponerer med klassisk, elegant design.
Stroppen er lavet af robust koskind der er foret med blødt vegatabilsk garvet kalveskind.
Remmen kan justeres med det store smukke guld spænde. 
Sandalen er utrolig komfortabel og skal ikke gås til, det er bare at hoppe i den og så er du klar.
Haflinger har arbejdet med komfort på sko i mange år, så de ved hvad de laver og denne model er ingen undtagelse.
 
Modellen er størrelsessvarende.
 
Den vegetabilske garvningsmetode sikrer miljøvenlig og ikke forurenende garvning, som er særlig hudvenlig. Den anatomisk formede korklatex fodseng tilpasser sig dine fødder og holder dem sunde.
Sandalernes gummisål er skridsikker og slidbestandig.
 
Materialer:
Øvre: ko læder
Foer: kalve skind
Indersål: koskind
Sål: gummisål
Fodseng: korklatex
 
Læder sandaler i funktionelt og moderigtigt design
 
Lædersandaler er blevet etablerede klassikere, fordi de er lette at bære og stadig ser godt ud. De trendy sko er blevet socialt acceptable, så du nu også kan gå en shopping tur i byen, bære dem til fest, på arbejde eller på vej til stranden - sandalerne passer til enhver lejlighed. 

Hvis du vil købe lædersandaler, skal du være opmærksom på to ting: materialet og fodseng.
Det er her sandaler af høj kvalitet adskiller sig fra billigt producerede.
Hos Haflinger bruges kun blødt, vegetabilsk garvet ægte læder til sandalerne, der er komfortabele at have mod huden. 
 
Derudover er alle sandaler ortopædiske, så foden bliver lettet og den naturlige rullende bevægelse tilskyndes. Det anatomisk formede kork-latex fodseng understøtter musklerne, når du går, så du nemt kan gå, selvom du er på farten i timevis. 
 
Der er flere fordele ved sandaler fra Haflinger - de er så alsidige! Takket være de forskellige former, farver og mønstre passer de luftige sandaler til næsten hvad som helst og bliver stadig mere populære. De høje kvalitet ser lige så godt ud med en smuk sommerkjole som med klassiske shorts og en T-shirt. 
 
Hos Haflinger har kvalitet også noget at gøre med bæredygtighed. Derfor sørger Haflinger for, at læderet til sandaler udelukkende behandles i en vegetabilsk garvningsproces.
Denne metode er lang, men Haflinger tager gerne tiden så kunder kan garanteres, at
 
- ingen forurenende stoffer kommer ud i spildevandet
- der bruges ingen kemiske stoffer i garvningsprocessen
- læderet er specielt blødt og venligt overfor huden 
 
Haflinger lædersandaler er udelukkende fremstillet af naturlige råvarer og er absolut miljøvenlige.
Når du køber og bærer behagelige sko, gør du i sidste ende ikke kun noget godt for miljøet, men også for dig selv.
Specifikationer
Varenummercorinna
ProducentHAFLINGER

Naturligt fodtøj med tysk håndværksmæssig kvalitet

Haflinger er meget mere end bare et fodtøjsbrand - det er en oplevelse af komfort, kvalitet og hygge. Grundlagt i 1898 i Goslar, Tyskland, af Emil Otto, har dette tyske brand en stolt arv inden for tekstilhåndværk. Med et fokus på at skabe fodtøj af høj kvalitet og naturlige materialer har Haflinger skabt et navn for sig selv inden for branche.

Fra deres tidlige dage med produktion af førsteklasses sokker af høj kvalitet til deres nuværende sortiment af hjemmesko og fritidssko, har Haflinger forfinet deres håndværk gennem generationer. Deres signaturprodukt, Hytteskoen, blev født ud af Emil Ottos ønske om at holde fødderne varme og tørre i det barske tyske vinterklima. Dette førte til udviklingen af sokker lavet af stampet uld med en robust lædersål, hvilket blev begyndelsen på Haflingers succeshistorie.

I dag er Haflinger synonymt med kvalitet, tidløst design og inspiration fra bjerghesten Haflinger. Deres produkter kombinerer æstetik med holdbarhed og lang levetid, hvilket afspejler bjerghestens egenskaber. Med deres fortsatte fokus på naturlighed, sikkerhed og komfort har Haflinger etableret sig som et symbol på kærligt udformede hjemmesko og fritidssko lavet af naturlige materialer.

Selvom Haflinger har en stærk tysk arv, har de en global appel, og deres produkter er lette at kombinere med andre brands. Fra deres rødder i Goslar, Tyskland, til deres globale anerkendelse, fortsætter Haflinger med at være et foretrukket valg for dem, der værdsætter både håndværk og komfort.