KAZURi

KAZURI halskæde - Tombola - Crazy Parrot

Udsolgt
589,00  DKK
  • 1-2 dages levering
  • Gratis fragt ved køb over 499,-
  • Naturlige materialer

Tombola perlekæde, Crazy Parrot

Denne fine perlekæde fra KAZURi her ensfarvede flade keramikperler med mønster, der er ca. 1,4 cm i diameter.

Kæden er ca. 45 cm lang.

Hvis du ønsker matchende øreringe kan du se efter midnight blue (mid. blue).

Hver enkelt perle er håndlavet og alle perler er håndmalet.

Perler i klare farver og alle med mønster. Denne farvekombination er en af de mest populære fra KAZURi.

Længde ca. 45 cm.

KAZURi

Grundlæggeren af Kazuri, Lady Susan Wood (1918-2005) er født i en lille landsby i Afrika. Hendes forældre var fra England, men bosat i Kenya. Susan Wood tog til England og fik sin grunduddannelse og i 1947 kom hun sammen med sin mand Michael Wood, tilbage til Kenya. De var begge to kreative og visionære personer og Michael Wood er grundlæggeren af organisationen AMEREF, Øst Afrikas Flyvende Doktor Service.

Keramikværksted blev oprindeligt lagt på Karen Blixens kaffefarm. Tilbage i 1975 startede Lady Susan Wood sammen med to kvinder fra lokalområdet et lille keramikværksted bagerst i sin have. Værkstedet stadig ved foden af Ngong Hills, dog ikke længere på Karen Blixens nedlagte kaffefarm, men meget nær Karen Blixens hus, udenfor hovedstaden Nairobi.

Kazuri har gennem årene været under stor udvikling og har i dag ca. 300 kvinder ansat. Kazuri startede som en arbejdsplads for enlige mødre og forsørgere og også i dag er mange enlige mødre ansat. Ved at arbejde i Kazuri er det muligt at forsørge sig selv og deres børn.

Smykker fra Kazuri bliver solgt over hele verden og Kazuri Scandinavia er eneforhandler i Norden af designs specielt udvalgt til det skandinaviske marked.

KAZURi smykker er Fair Trade

Kazuri er en god arbejdsplads med gode arbejdsforhold som indfrier alle miljø- og kvalitetskrav. I 2001 købte ægteparret, Mark (1946-2008) og Regina Newman Kazuri og ændrede det til, Kazuri 2000 Ltd.

Regina Newman er direktør for Kazuri Ltd 2000, der arbejder med de samme visioner, som var grundlæggeren Lady Susan Wood hovedformål, at arbejde i Kazuri var primært for kvinder.

Kazuri er medlem af WFTO (World Fair Trade Organization).

Specifikationer
Varenummertombola crazy parrot
ProducentKAZURi
CertificeringFairtrade® certificeret
ProduktionslandKenya

Ca. 45 cm lang