MAISON MATINE

Hasard Bazar 15 ml, Maison Matine

En sød vanille duft - her i en lille flacon.

På lager
235,00  DKK
 • 1-2 dages levering
 • Fri fragt ved køb over 499,-
 • Naturlige materialer

Hasard Bazar 15 ml

Hasard Bazar 15 ml fra den ansete producent, Maison Matine, er en unisex Eau de Parfum, der tager dig med ind i en verden af søde vanillenoter og kreative ånd. Denne lille flacon er perfekt til at have med på farten og lader dig dufte himmelsk, uanset hvor du er.

Udformet med intentionen om at skabe en dristig, men samtidig indbydende duft, har Maison Matine skabt Hasard Bazar - en duft, der som navnet indikerer, tager dig på en uventet olfaktorisk rejse. Den er en hyldest til spontanitet og opfordrer dig til at prøve noget nyt og omfavne det uforventede.

De indledende sprøde noter af sichuan peber skiller sig ud mod de søde undertoner af rose og ambros, som blidt fletter sig ind i hinanden i en uimodståelig duftsymfoni. Basenoterne af patchouli, moskus, vanilje og Tonka bønner tilføjer en varm, orientalsk dybde, der sikrer en langvarig duftoplevelse.

Duften er produceret i Frankrig, kendt for sin lange tradition indenfor parfumekunsten, og afspejler Maison Matines dedikation til kvalitet og passion for duftens univers.

Udtryk din stil og personlighed med Hasard Bazar 15 ml – et duftmesterværk, der inviterer til kreativ udfoldelse og sikrer, at din duft aldrig går i glemmebogen.

Hovedpunkter:

 • Unisex Parfum
 • Topnote: Sichuan peber
 • Mellemnoter: Rose, ambros
 • Basenoter: Patchouli, moskus, vanilje, Tonka bønner
 • Flacon omfattende 15 ml
 • Produceret i Frankrig af Maison Matine
 • Parfume i orientalsk vanilje-kollektionen
 • Produkt anbefales til kreative og spontane individer, der ønsker at udtrykke deres stil gennem duft.
Specifikationer
Varenummerhasard bazar 15 ml
Størrelse15 ml
ProducentMAISON MATINE
ProduktionslandFrankrig

15 ml - 0.5 Fl.Oz

Hasard Bazar:

ALCOHOL DENAT, PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), ALPHA-ISOMETHYL IONONE, COUMARIN, CINNAMYL ALCOHOL, LIMONENE, CITRAL, CINNAMAL

Maison Matine

Maison Matine er på en bæredygtig mission om at tilføre dig bæredygtige dufte, der indeholder op mod 92% natur og som gør op med den traditionelle parfumeri kultur.

Alkoholen i parfumen er baseret på hvede og ingredienserne i duftene er naturlige.

Illustrationerne på parfume flakonerne er lavet af to superkvinder, Perrine Honoré og Mathilde Purseigle.

Perrine HONORÉ er en fransk illustrator og grafisk designer med base i Barcelona. Hun arbejder inden for mange felter såsom urban kunst, skabelse af tekstilmønstre mv.
Det er gennem en festlig og farverig æstetik, at hun konstruerer et kritisk univers, hvor galskab og spontanitet hersker. Instagram: @honoreperrine

Mathilde PURSEIGLE er en fransk grafisk designer med base i Paris. Meget kreativ byggede hun hele Maison Matine-identiteten og illustrationerne til den første kollektion. Hun er Maison Matines hemmelige våben!