COFFEE BEANIES

Pink pandebånd, Coffee Beanies

Udsolgt
  • 1-2 dages levering
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Naturlige materialer

Pandebånd, pink

ONE SIZE

Pandebånd strikket af kvinder i Burundi som en vej ud af ekstrem fattigdom.

Hver gang du køber et produkt fra Coffee Beanies, sikrer du overlevelsen af en hårdtarbejdende burundisk familie, der prøver at forsørge sig som kaffebønder. Men det kræver Coffee Beanies hjælp, når vi snakker verdens fattigste land (Verdensbanken, 2019).
Når en strikker laver en hue om ugen fordobler hun hele familiens indtægt. Den hurtigste af strikkerne, kan lave to huer om dagen.

Slowfashion du bliver smukkere af
Den fuffy alpaca-uldblanding (uld 57%, Alpaca 25% og 18% recycled polyamid) giver en fast og vamset hue, som du kan putte dig i på de tidlige morgener.
Den vil pifte din gode vinterfrakke op til en frisk ny sæson.
Denne alpaka-uld blanding er grøn, fordi de 18% polyamid er blevet recycled.
Du kan bruge din hue indendørs såvel som udendørs – alpakauld tempererer bedre end noget andet uld. Så du behøver ikke tage huen af og blotte frisuren på de dårlige hårdage.

Coffee Beanies er et slowfashion brand: højere kvalitet; tidsløse designs, mindre produktion og ingen maskiner.
Sky beanien er opkaldt efter den fluffy effekt som fimrehårene i uldet har. De minder os om skyer på himlen.

COFFEE BEANIES

Coffee Beanies er en vej ud af fattigdom for en hårdtarbejdende burundisk familie. Når en afrikansk strikker laver en hue om ugen, fordobler hun nemlig hele familiens indtægt.

En håndstrikket Sky beanie er hjælp til selv-hjælp
For at en style kan optages i Coffee Beanies sortimentet skal den opfylde helt bestemte krav:
* der skal være “arbejdstimer” i produktet, hvilket giver kvinden et anerkendt arbejde.
* ny læring, så kvinden kan blive dygtigere og selv starte på at sælge ting til hjemmemarkedet.
* opskriften skal være rimelig nem, så flere kan invitere flere nye kvinder om bord til et arbejde.
* produktet må ikke forstyrre balancen på hjemmefronten unødigt, kvinden skal kunne fortsætte med at passe sine børn og lave markarbejde om formiddagen.

Specifikationer
Varenummerpandebånd pink
ProducentCOFFEE BEANIES
MaterialeAlpaca uld, Polyamid (stræknylon), Uld
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Pink pandebånd, Coffee Beanies
Din bedømmelse

Mål: ca. mål:
Højde 7 cm ved fold, på siden 13 cm.
Bredde=21 cm. i diameter målt ved panden.

 

Vi anbefaler altid at man håndvasker og liggetørrer vores produkter.

Uldet er som udgangspunkt selvrensende og man kan hænge den ud i tør stand på sit badeværelse i dampen efter endt brusebad.

I en verden, der ofte bevæger sig i et hektisk tempo, er Coffee Beanies en oase af langsom mode og menneskelighed. Grundlagt på principperne om bæredygtighed og empowerment af kvinder, er Coffee Beanies mere end blot et tøjmærke - det er en bevægelse, der værdsætter håndværk, individualitet og værdighed.

For at indgå i Coffee Beanies' sortiment skal en style opfylde særlige kriterier. Det skal ikke blot være et produkt, men en mulighed for kvinderne bag det. Der skal være en meningsfuld mængde arbejde involveret, der giver kvinderne ikke kun en indtjening, men også en følelse af værdi og anerkendelse. Samtidig skal produktet være let at lære at lave, så flere kvinder kan deltage i produktionen og udvikle deres færdigheder.

En vigtig del af Coffee Beanies' mission er at respektere kvindernes hjemmeliv. Produktionsprocessen må ikke forstyrre balancen mellem arbejde og familieliv, så kvinderne kan fortsætte med at passe deres børn og udføre husarbejde uden unødig forstyrrelse.

Men Coffee Beanies handler ikke kun om at skabe smukke produkter. Virksomheden tror på det bedste i mennesker og stræber efter at fremhæve hvert individ's potentiale. Gennem deres "work as the solution" tilgang tilbyder de strikkere alle nødvendige materialer og træning uden omkostninger. Dette giver strikkerne mulighed for at fokusere på deres håndværk uden bekymring for økonomiske barrierer.

Coffee Beanies engagerer sig i at sikre retfærdige lønninger til deres strikkere, hvilket ikke kun støtter dem økonomisk, men også giver dem valgmuligheder og frihed til at vælge deres egen arbejdsplan. Nogle vælger at strikke på fuld tid, mens andre foretrækker at kombinere det med andre ansvarsområder som børnepasning og landbrugsarbejde.

Virksomheden investerer også i strikkernes udvikling ved løbende at tilbyde nye færdigheder og træning. Dette åbner dørene for fremtidige muligheder, herunder muligheden for at producere egne materialer lokalt.

I en tid, hvor mode ofte handler om masseproduktion og hurtige trends, står Coffee Beanies som en modpol. Med deres fokus på slowfashion og menneskelig værdighed viser de vejen mod en mere bæredygtig og medfølende tilgang til modeindustrien.