INVERO

Champagner uld tørklæde, Invero

Dette smukke Invero champagnerfarvede uld tørklæde byder på både stil og varme

På lager
775,00  DKK
 • 1-2 dages levering
 • Fri fragt ved køb over 499,-
 • Naturlige materialer

Champagner uld tørklæde

Dyk ned i en verden af skønne teksturer, forførende komfort og betagende design med Champagner uld tørklæde fra Invero. Dette uundværlige accessory er blevet skabt til at tilføje et ekstra lag af lækkerhed og stil til dine outfits, uanset årstiden.

Tørklædet er et one-size produkt, der måler cirka 200 cm x 140 cm, hvilket giver dig masser af stof at arbejde med, når du skal style tørklædet. Det er glatstrikket med et smukt indfarvet mønster, der er omhyggeligt afstemt, så det tilføjer nyt liv til din garderobe.

Invero's Champagner uld tørklæde er en del af Joy serien, hvilket synes indlysende, når du mærker den fantastiske komfort og kvalitet, tørklædet tilbyder. Dette trekantede tørklæde er fremstillet af 100% OEKO-tex certificeret merinould, hvilket sikrer dig et produkt der er bæredygtigt og skånsomt mod huden.

Invero har gjort deres yderste for at skabe et tørklæde, der kan bruges på tværs af sæsonerne. Dette tørklæde er tykt og kan bruges som skuldertæppe om aftenen på kølige sommernætter, som et varmt halstørklæde i de koldere måneder eller som et statement tørklæde til at fuldende din outfit. Kanterne er syet med matchende tråd for en flot finish.

På trods af sin varme og tykkelse, er tørklædet let, med en vægt på bare 200 gram. Dette gør det let at have med på farten, og let at pakke ned, når det ikke er i brug.

For at holde tørklædet smukt i mange år, rådes du til at vaske det i hånden med et uldvaskemiddel og koldt vand, når det er nødvendigt. Men meget ofte vil en udluftning ude være nok til at friske tørklædet op.

Invero er kendt for sin tyske kvalitet og håndværk, og dette tørklæde er ingen undtagelse. Med en stor fokus på brug og bæredygtighed af materialer, har Invero skabt et tørklæde af højeste kvalitet.

Hovedpunkter:

 • Størrelse: ONE SIZE, Mål: ca. 200 cm x 140 cm
 • Materiale: 100% OEKO-tex certificeret merinould
 • Vægt: 0.2
 • Design: Glatmasket trekantet tørklæde
 • Vaskeanvisning: Håndvask med uldvaskemiddel om nødvendigt. Koldt vand.
 • Producent: Invero
 • Fremstilling: Tysk kvalitet og håndværk
 • Anvendelse: Velegnet som tørklæde eller skuldertæppe
 • Farve: Champagner
Specifikationer
Varenummerjoy champagner
StørrelseONE SIZE
ProducentINVERO
MaterialeUld

ONE SIZE, Måler ca. 200 cm x 140 cm

Håndvask med uldvaskemiddel om nødvendigt. Koldt vand.

Invero

Tysk kvalitet og håndværk.

Invero tilbyder et bredt udvalg af designs og et næsten ubegrænset udvalg til enhver smag og lejlighed.
De populære trekant tørklæder fås i et væld af farver og designs, der ikke går af mode.

Kombiner tørklæder med huer, pulsvarmere, benvarmere eller strik fra Invero eller en af vores andre gode leverandører, hvor farver og design går hånd i hånd. 
Hos invero er der stort fokus på brugen og bæredygtigheden af materialer.

I alle kollektioner er der fokus på naturlige materialer samt materialer med optimal komfort, såsom økologisk bomuld og merinould.

Inveros kvalitetsuld kommer fra Piemonte, Italien. Indfarvning af garner foregår ligeledes i Italien på ansvarlig vis. Forarbejdning af garnerne foregår udelukkende på strikkeværker i Tyskland, hvorefter klipning, syning og pakning foregår manuet ved Invero.

Oplev komfort i alle livets aspekter med tøj og tilbehør fra invero.