KAZURi

Perlekæde Tiny Smartie - Crazy Parrot, KAZURi Scandinavia

Det mest populære design fra KAZURi Scandinavia, er som lang kæde med små perler.

På lager
725,00  DKK
  • 1-2 dages levering
  • Gratis fragt ved køb over 499,-
  • Naturlige materialer

Perlekæde Tiny Smartie - Crazy Parrot

Smuk keramik perlekæde med små flade perler i samme størrelse, ca. 1,1 cm i diameter.

Perlerne er i alle regnbuens farver med et flot blank overflade der skinner.

Kæden måler ca. 100 cm.

Hvis du ønsker matchende armbånd skal du se efter crazy parrot armbåndet.

KAZURi

Grundlæggeren af Kazuri, Lady Susan Wood (1918-2005) er født i en lille landsby i Afrika. Hendes forældre var fra England, men bosat i Kenya. Susan Wood tog til England og fik sin grunduddannelse og i 1947 kom hun sammen med sin mand Michael Wood, tilbage til Kenya. De var begge to kreative og visionære personer og Michael Wood er grundlæggeren af organisationen AMEREF, Øst Afrikas Flyvende Doktor Service.

Keramikværksted blev oprindeligt lagt på Karen Blixens kaffefarm. Tilbage i 1975 startede Lady Susan Wood sammen med to kvinder fra lokalområdet et lille keramikværksted bagerst i sin have. Værkstedet stadig ved foden af Ngong Hills, dog ikke længere på Karen Blixens nedlagte kaffefarm, men meget nær Karen Blixens hus, udenfor hovedstaden Nairobi.

Kazuri har gennem årene været under stor udvikling og har i dag ca. 300 kvinder ansat. Kazuri startede som en arbejdsplads for enlige mødre og forsørgere og også i dag er mange enlige mødre ansat. Ved at arbejde i Kazuri er det muligt at forsørge sig selv og deres børn.

Smykker fra Kazuri bliver solgt over hele verden og Kazuri Scandinavia er eneforhandler i Norden af designs specielt udvalgt til det skandinaviske marked.

KAZURi smykker er Fair Trade

Kazuri er en god arbejdsplads med gode arbejdsforhold som indfrier alle miljø- og kvalitetskrav. I 2001 købte ægteparret, Mark (1946-2008) og Regina Newman Kazuri og ændrede det til, Kazuri 2000 Ltd.

Regina Newman er direktør for Kazuri Ltd 2000, der arbejder med de samme visioner, som var grundlæggeren Lady Susan Wood hovedformål, at arbejde i Kazuri var primært for kvinder.

Kazuri er medlem af WFTO (World Fair Trade Organization).

Specifikationer
Varenummertiny smartie crazy parrot
ProducentKAZURi
CertificeringFairtrade® certificeret
ProduktionslandKenya