strik og sweatere i uld

I denne kategori finder du overdele i lækkert strik fra vores dygtige leverandører, alle strikket i uld.

Fælles for alt strik er, at de alle er strikket i fine uld kvaliteter som merino uld, cashmere (kashmir) eller alpaca og nogle i den fine tynde baby alpaca, der stammer fra den første klipning af alpacaen.

1-48 af 250
1-48 af 250

Kvaliteter og materialer

Hvis du vil læse mere om uldkvaliteter, så læs mere under materialer og mærkninger.

Bæredygtighed og social ansvarlighed

Alt strik er fremstillet under hensyntagen til gode arbejdsforhold og fremstilles i meget små mængder, således at der ikke opstår overskudslagre og usælgelige varer. Deri består en stor del af de bæredygtige værdier vi tror på i Det Halve Kongerige. Du kan læse mere om vores værdier i afsnittet bæredygtighed.

Du vil således kunne finde mange forskellige modeller, nogle i flere forskellige farver og størrelser og andre i få udvalgte farver og størrelser.

For næsten alle varer i denne kategori (med undtagelse af esencia produkter) gælder, at hvis den model du ønsker dig, ikke er hjemme på lager i den farve og størrelse, som passer til dig, så kan den bestilles ved henvendelse til Det Halve Kongerige, hvorefter den sættes i produktion.

For de fleste varer er der en leveringstid på omkring 4 uger, men enkelte varer, specielt de der kommer fra Peru, kan der være længere leveringstid.