alpaca strik

Alpaca strik

I denne kategori finder du lækre strikbluser fremstillet i 100% alpaca, nogle i baby alpaca, der er den blødeste alpaca, der stammer fra den første klipning og andre i alpaca. 

Bluserne i baby alpaca er strikket på et lille familieejet strikkeri i Peru af kvinder til kvinder. Bluser i alpaca er strikket i Bolivia. Alle produkter er fremstillet efter bæredygtige principper og social ansvarlighed.

1-48 af 52
1-48 af 52
OM MARIANNE BENEDICTE GORRIDSENMed mange års erfaring i modebranchen har den danske designer Marianne Benedicte Gorridsen skabt et bæredygtigt strikkoncept med modeller i et tidløst design uden alder og sæson: Mode, som ikke går af mode.Fælles for alle produkter fra Gorridsen Design er: Høj kvalitet hvad angår både garn, teknik og håndværksmæssige færdigheder. God pasform prioriteres højt, og trøjerne er gennemarbejdede og testede hvad angår pasform og vask, før de sættes i produktion. De klassiske designs holder deres aktualitet sæson efter sæson og henvender sig til kvinder i alle aldre.”Det enkle design er ofte det sværeste at opfinde, men til gengæld også det, man elsker i mange år. Jeg er meget inspireret af dansk møbel design, hvor modeller fra 50’erne og 60’erne stadig sælges og beundres i dag” siger Marianne Benedicte Gorridsen.MADE IN PERUKvinderne på det lille strikkeri kan på de gamle europæiske håndstrikkemaskiner lave smukke tekniske detaljer, og hver maskerække er trukket med håndkraft. Trøjerne har et håndbroderet kvindetegn, og strikmodellen ”Afrodite” har en håndhæklet hals kant. Trøjerne syes sammen i hånden og håndvaskes inden afsendelse til Europa.Hver trøje er et lille håndværk fra en kvinde i Peru til en kvinde i Danmark.I Peru produceres der 5 forskellige modeller, der er opkaldt efter gudinder: • Afrodite og Venus er navne for kærlighedens gudinde • Athena er klogskabens gudinde • Eos er morgenrødens gudinde • Gaia er moder jord og frugtbarhedens gudinde