INVERO

Kyra trekant uldtørklæde - harmony, Invero

Smukt mønstret tørklæde fra invero i 100% uld.

Udsolgt
599,00  DKK
  • 1-2 dages levering
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Naturlige materialer

Kyra trekanttørklæde, harmony

Om du er på udkig efter det perfekte, alsidige accessory eller søger efter en tankevækkende gave, er dette mønstrede uld tørklæde fra det respekterede mærke Invero et fremragende valg.

Dette smukke merino uld tørklæde, døbt "Kyra trekant tørklæde, harmony", blev lanceret i december 2022 og er blevet en hit blandt vores kunder for sin smagfulde kombination af design og kvalitet. Tørklædet er fremstillet i ét stykke, som passer til enhver. De specifikke mål er ca. 200 cm x 140 cm, så det rummelige design giver dig rigelig plads til at indhylde dig i luksuriøs komfort.

Det slående mønster er excellent til at tilføje en smule finesse til dit outfit. Tørklædet fremviser fine hulmønstere i forskellige variationer og farver, der er nøje afstemt, og kanten er jævnt syet med en matchende tråd for en flot afslutning.

Her er brugt 100% OEKO-tex certificeret merino uld, så du kan have ro i sindet om, at dit tørklæde er fremstillet på miljøvenlig vis.

Tørklædet er ikke så tykt, hvilket gør det til et yderst alsidigt tilbehør, som kan bruges både som tørklæde eller et lunt sjal over skuldrene.

Når det kommer til vedligeholdelse, anbefales det at håndvaske dit tørklæde i koldt vand med uldvaskemiddel om nødvendigt. Så skal du blot hænge det ud i luften, og det vil rengøre sig selv (men ikke pletter dog).

Dette tørklæde er et glimrende eksempel på tysk kvalitetstøjproduktion, og markerer sig på baggrund af Inveros engagement i brugen og bæredygtigheden af materialer.

Vigtigste egenskaber:

  • One size (Mål: ca. 200 cm x 140 cm)
  • Fremstillet af 100% OEKO-tex certificeret merino uld
  • Smukt design med hulmønstre i forskellige varianter og farver
  • Kan bruges som tørklæde eller sjal
  • Håndvask anbefales med uldvaskemiddel og koldt vand
  • Produceret i Tyskland
  • Varenummer: kyra harmony

Få fingrene i dette klassiske, alsidige tørklæde og opdater din garderobe med en investering, der vil holde i mange år fremover.

Specifikationer
Varenummerkyra harmony
StørrelseONE SIZE
ProducentINVERO
MaterialeUld
ProduktionslandTyskland

Trekant

Mål: ca. 200 cm x 140 cm

Håndvask med uldvaskemiddel om nødvendigt. Koldt vand.

Hæng dit tørklæde ud og lufte og det renser sig selv (ikke pletter dog..;-)

Invero

Tysk kvalitet og håndværk.

Invero tilbyder et bredt udvalg af designs og et næsten ubegrænset udvalg til enhver smag og lejlighed.
De populære trekant tørklæder fås i et væld af farver og designs, der ikke går af mode.

Kombiner tørklæder med huer, pulsvarmere, benvarmere eller strik fra Invero eller en af vores andre gode leverandører, hvor farver og design går hånd i hånd. 
Hos invero er der stort fokus på brugen og bæredygtigheden af materialer.

I alle kollektioner er der fokus på naturlige materialer samt materialer med optimal komfort, såsom økologisk bomuld og merinould.

Inveros kvalitetsuld kommer fra Piemonte, Italien. Indfarvning af garner foregår ligeledes i Italien på ansvarlig vis. Forarbejdning af garnerne foregår udelukkende på strikkeværker i Tyskland, hvorefter klipning, syning og pakning foregår manuet ved Invero.

Oplev komfort i alle livets aspekter med tøj og tilbehør fra invero.