Linen by Krebs - ELINOR hør skjorte - lys blå meleret

På lager

1.099,00 kr

* Obligatoriske felter

Produktbeskrivelse

Linen by Krebs - ELINOR hør skjorte - lys blå meleret

ELINOR er i kollektionen i 2021. Skjorten har lange ærmer og mange fine detaljer. Der er læg i ryggen, rå knapper foran og en blød krave du kan bruge oprejst eller slået ned.

Brug Elinor på forskellige måder, som skjorte eller cardigan med ærmer i sin fulde længde eller med opsmøj på ærmerne.Linen by Krebs er designet af Mette Krebs, og Mette går ikke på kompromis med kvaliteten, så du kan være sikker på at få et produkt der er gennemført og med fine detaljer.

ELINOR er ny i kollektionen ved Linen by Krebs, og de første indtryk er, at skjorten forsvinder hurtigt, således er alle kollektionsprøver revet væk fra første produktion. Mette har derfor store forventninger til ELINOR - måske det bliver en ny topklassiker?


ELINOR fås i tre smukke farver, og det sværeste kan være at vælge farve!

100% blød og forvasket hør, der ikke krymper.

Produceret i EU med stor respekt for miljø og mennesker.

OBS. Den lys blå melerede er meget klar i farven, og vil efter første vask blive en del lysere.

Det er vigtigt, at du vasker den alene første gang, så overskudsfarven ikke smitter af på andre tekstiler.Måleskema for ELINOR:

ELINOR1234
Bryst59
636771
Bund vidde
57616569
Ryg længde71727374

 

Om hør

Hør væves af hørblomstens robuste stængel. Det gør hør til et slidstærkt materiale, der modsat bomuld holder år efter år. Samtidig kræver hørblomsten langt mindre vand for at gro end bomuldsplanten. Det gør hør til et mere ansvarligt valg. Og netop derfor elsker vi hør.

Med hør kan vi bidrage til en mere bæredygtig modeindustri, der sætter fokus på slow fashion.

Med inspiration fra klitter, strand og vand designer Linen by Krebs tøj og tilbehør i 100% hør, der ikke bare falder i din smag denne sæson, men også næste og næste. I stedet for at tappe ind i omskiftelige trends er Linen by Krebs din garderobes klassikere.

Klassikere, som du kan bruge igen og igen og altid føler dig godt tilpas i.

Og ikke kun på grund af vores lange holdbarhed og tidsløse design. Men også på grund af hørs temperaturregulerende egenskaber.

Hør køler, når det er varmt, og varmer, når det er koldt. Det gør hør ualmindeligt behageligt at have på, både varme sommerdage og kølige efterårsaftner.

Linen by Krebs tager dig med til vandet. Du får sand mellem tæerne og vind i håret. Det minder dig om livet ved kysten eller den røde cykel og vinden i håret på en skøn sommerdag og om vinteren, når du vil have et lunt klædeligt stykke tøj på. Og ikke bare i dag og i morgen, men også til næste år og året efter det.

Med hør laver Linen by Krebs slow fashion, der ikke bare ser godt ud, men også føles godt – både udenpå og indeni. År efter år efter år.  

Linen by Krebs er dit bæredygtige valg.

Vælg hør, vælg slow fashion.

Yderligere information
FarveBlå
MaterialHør
ProducentLinen by Krebs
Bedømmelser