Linen by Krebs - YLVA kjole - navy

På lager

1.099,00 kr

* Obligatoriske felter

Produktbeskrivelse

Linen by Krebs - YLVA kjole - navy

YLVA er en af Linen by Krebs klassiske bestsellers, der ligesom EMMA har været med fra start. Et stort læg i ryggen giver god vidde.
En vidde, som sammen med en smuk halsudskæring og lommer i siden gør YLVA utrolig behagelig og praktisk at have på.

Linen by Krebs er designet af Mette Krebs, og Mette går ikke på kompromis med kvaliteten, så du kan være sikker på at få et produkt der er gennemført og med fine detaljer.

YLVA er fremstillet i 100% blød og forvasket hør, der ikke krymper.

Produceret i EU med stor respekt for mennesker og miljø.

Her finder du målene på YLVA, så du lettere kan finde lige netop den størrelse, der passer dig.
Linen by Krebs tøj er let og løst, og du vil derfor ofte kunne gå både op og ned i størrelse, alt afhængig af, hvilken pasform du ønsker.

Farven snyder lidt på billederne - den mest korrekte farve er farveprøven.

Måleskema for YLVA:

YLVAXS
S
M
L
XL
XXLXXXL
Bryst48515355586063
Overarm2020,521,522232425
Ryg længde
9393,59494,596,598,5100

 

 

 

 

 

 

Om hør

Hør væves af hørblomstens robuste stængel. Det gør hør til et slidstærkt materiale, der modsat bomuld holder år efter år. Samtidig kræver hørblomsten langt mindre vand for at gro end bomuldsplanten. Det gør hør til et mere ansvarligt valg. Og netop derfor elsker vi hør.

Med hør kan vi bidrage til en mere bæredygtig modeindustri, der sætter fokus på slow fashion.

Med inspiration fra klitter, strand og vand designer Linen by Krebs tøj og tilbehør i 100% hør, der ikke bare falder i din smag denne sæson, men også næste og næste. I stedet for at tappe ind i omskiftelige trends er Linen by Krebs din garderobes klassikere.

Klassikere, som du kan bruge igen og igen og altid føler dig godt tilpas i.

Og ikke kun på grund af vores lange holdbarhed og tidsløse design. Men også på grund af hørs temperaturregulerende egenskaber.

Hør køler, når det er varmt, og varmer, når det er koldt. Det gør hør ualmindeligt behageligt at have på, både varme sommerdage og kølige efterårsaftner.

Linen by Krebs tager dig med til vandet. Du får sand mellem tæerne og vind i håret. Det minder dig om livet ved kysten eller den røde cykel og vinden i håret på en skøn sommerdag og om vinteren, når du vil have et lunt klædeligt stykke tøj på. Og ikke bare i dag og i morgen, men også til næste år og året efter det.

Med hør laver Linen by Krebs slow fashion, der ikke bare ser godt ud, men også føles godt – både udenpå og indeni. År efter år efter år.  

Linen by Krebs er dit bæredygtige valg.

Vælg hør, vælg slow fashion.

Yderligere information
FarveBlå
MaterialHør
ProducentLinen by Krebs
Bedømmelser