Smykker

Er du på udkig efter unikke håndlavede smykker? Så er du landet det helt rette sted. Hos Det Halve Kongerige tilbyder vi nemlig et stort udvalg af smukke unikahåndlavede smykker fra mærket Kazuri. Nedenfor kan du se vores brede udvalg af håndlavede smykke og læse meget mere om de forskellige slags.

Læs mere Læs mindre

Varer 1-36 af 68

Side
pr. side

Håndlavede designsmykker i flotte farver

Når du går på udkig i vores udvalg af håndlavede designsmykker fra Kazuri, vil du hurtigt se, at der er meget at vælge imellem. Der er både armbånd, halskæder og øreringe i mange fine farver. Vores armbånd kan du både finde med små og store perler i fine farvesammensætninger, såvel som du har mulighed for at kombinere flere forskellige armbånd.

Når det kommer til vores halskæder, kan du både vælge ensfarvede og flerfarvede. En sort halskæde vil eksempelvis gå godt til et farverigt outfit, og en farvestrålende halskæde vil gå godt til et mere afdæmpet og diskret outfit.

Vi har også et stort sortiment af øreringe. Her kan du både finde ørestikker, som pifter hverdagsoutfittet op, og hængeøreringe, som er perfekte til de mere festlige lejligheder.

Alle smykker er fremstillet i materialer af høj kvalitet. Perlerne på smykkerne er håndlavet, håndmalet og brændt, og der ligger mange års erfaring med både glasur, brænding og design bag hvert enkelt smykke. Blandt udvalget vil du derfor kunne finde smykker, som du ikke ser andre gå med. Der er nemlig tale om unikke håndlavede smykker, hvor perlerne kommer hele vejen fra Kenya.

Kazuri – smykker med god samvittighed

Mærket Kazuri, som står bag de flotte håndlavede smykker, har en lang historie og udvikling bag sig. Det startede som et lille keramikværksted i Kenya og har siden vokset sig så stort, at der i dag er omkring 300 kvinder ansat. Virksomheden var oprindeligt en arbejdsplads for enlige mødre og forsørgere, og der er stadig mange enlige mødre ansat den dag i dag.

Når du handler Kazuri-smykker, handler du også fair trade. Samtidig har virksomheden et stort fokus på gode arbejdsforhold og miljø – helt i tråd med Det Halve Kongerige. Med smykker fra Kazuri får du altså ikke blot smykker, der er smukke og i høj kvalitet, men du kan også handle med god samvittighed.

Kontakt os gerne med spørgsmål

Hos Det Halve Kongerige finder du både accessories og tøj. Tag for eksempel et kig på vores handsker og huer, så du er klar til kulden. Du finder blandt andet også strømpebukser og leggings.

Hvis du har nogen spørgsmål til vores håndlavede smykker eller andre af vores produkter, er du velkommen til at kontakte os. Du kan finde vores kontaktinformationer nederst på siden. Vi ser frem til at høre fra dig!