ESMÉ STUDIOS

Loui Knit Blouse - Snow White, esmé studios

Smart bomuldsbluse med lille krave i GOTS certificeret økologisk bomuld.

OBS! OUTLET vare, udgår fra sortiment.

På lager
Kun %1 tilbage
Fra 700,00  DKK Regulær pris 1.000,00  DKK
  • 1-2 dages levering
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Naturlige materialer

Loui Knit Blouse - Snow Shite

Når du trækker Loui Knit Blouse - Snow White, esmé studios over hovedet, er det ikke bare en hvilken som helst bomuldsbluse, du ifører dig. Frisk fra esmé studios' prisbelønnede designstudie, skiller denne bluse sig ud med sit smarte, skulpturelle design og utroligt bløde, økologiske bomuld.

Blusens forholdsvis korte design og lille krave tilføjer et dash af moderne chic til dit outfit. Stil den sammen med et par lige ben bukser, tilføj et smukt bælte, og du er klar til at rocke en uformel, men sofistikeret stil. Dette er et stykke, du ikke vil tage af igen, når først du har mærket det mod din hud.

Blusen er produceret i Tyrkiet, hvor alle ESMÉ STUDIOS' produkter skabes med omtanke for både dig og vores planet. Dette kan du føle i det bløde, GOTS® certificerede økologiske bomuldsmateriale. At bære Loui Knit Blouse er derfor ikke bare et modigt stilvalg, men også et miljøbevidst ét.

Når det kommer til pleje og vedligeholdelse, så er Loui Knit Blouse lige så kræsen, som du vil have. Vask med vrangen ud og vask produktet seperat den første gang, du vasker det. Finvask den ved 30 grader, og lad den tørre liggende på et håndklæde. Det er vigtigt at notere, at denne delikate bluse ikke egner sig til at blive tørret i en tørretumbler.

Her er de vigtigste egenskaber ved Loui Knit Blouse - Snow White, esmé studios:

  • Produceret i Tyrkiet af ESMÉ STUDIOS
  • Fremstillet af 100% GOTS® certificeret økologisk bomuld
  • Smart, kort design med lille krave
  • Vask med vrangen ud, første gang vaskes separat, finvask på 30°, liggetørring anbefales, tåler ikke tørretumbler
  • Passer perfekt sammen med lige ben bukser og et stilfuldt bælte for et afslappet, men elegant look
  • Den perfekte kombination af moderigtigt design og miljøansvarlig bevidsthed.

Træd ind i en verden af stil med din nye Loui Knit Blouse - Snow White, esmé studios.

Specifikationer
VarenummerLoui Knit Blouse - snow white
ProducentESMÉ STUDIOS
CertificeringGOTS® certificeret
MaterialeØkologisk bomuld
ProduktionslandTyrkiet

Vask med vrangen ud. Vask altid dit produkt seperat den første gang du vasker det. FInvask 30°, anbefales at liggetørre på et håndklæde. Tåler ikke tørretumbler.

esmé studios

Vi ved alle at modeindustrien - og især fast fashion med mange kollektioner om året bidrager til forurening og dårlige arbejdsvilkår på systuerne rundt omkring i verden.

Med en vision om at ændre på den konventionelle måde at producere tøj på, til en mere langsom og ansvarlig måde blev esmé studios blev skabt i 2019, da stifteren bag esmé studios blev bekendt med en systue i Indien, hvor der blev arbejdet efter høje krav til arbejdsmiljø og klima. 

esmé studios bygger på "køb mindre og bedre" filosofien, og er designet til at blive brugt til både afslapning og hverdagen på job - og så skal det kunne holde længe.

Navnet esmé kommer fransk og afspejler brandets ønske om at tage ansvar for de mennesker der fremstiller vores tøj og planeten.