ESMÉ STUDIOS

Loui Knit Vest - Snow White, esmé studios

Smart bomuldsvest med stor v-hals i GOTS certificeret økologisk bomuld.

OBS! OUTLET vare, udgår fra sortiment.

På lager
Kun %1 tilbage
Fra 490,00  DKK Regulær pris 700,00  DKK
  • 1-2 dages levering
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Naturlige materialer

Loui Knit Vest - Snow White

Fra det fantastiske mærke esmé studios, præsenterer vi Loui Knit Vest - Snow White, en sublim stil. Denne bomuldsvest er skabt til den moderne kvinde, der værdsætter æstetik. Den er designet med stor V-hals, hvilket tilføjer et feminint touch til din garderobe.

Loui Knit Vest er produceret i Tyrkiet og består af 100% økologisk bomuld. Materialet er GOTS® certificeret, hvilket er din sikkerhed for en produktion, der er bæredygtig og etisk korrekt fra start til slut. Denne certificering sikrer, at bomulden er dyrket uden farlige pesticider og kemikalier, og at de menneskelige rettigheder også er overholdt under hele produktionsprocessen.

Denne vest er et alsidigt stykke til din garderobe med sit minimalistiske udtryk og sin snestorm-hvide farve. Den kan bruges over en skjorte eller bluse for at tilføje et ekstra lag varme og stil, eller den kan bruges alene som en ærmeløs kort top til et par smarte bukser, shorts eller nederdel.

Med hensyn til vedligeholdelse, anbefales det at vaskes med vrangen ud for at bevare farven og formen. Vær sikker på, at du vasker den separat den første gang, du vasker det. Brug en finvask på 30° og lad det liggetørre på et håndklæde. Denne vest tåler ikke tørretumbler, så det er vigtigt at følge vaskeanvisningen for at øge produktets levetid.

Vigtige egenskaber:

  • Lavet af 100% GOTS® certificeret økologisk bomuld
  • Produceret i Tyrkiet
  • Stor v-hals
  • Multifunktionelt design, kan bruges over en skjorte eller alene
  • Vaskeanvisninger for øget holdbarhed
  • Etisk korrekt produktion
  • Efterspurgt af kvalitets- og miljøbevidste forbrugere.

Nyd den bløde komfort og det trendy look af Loui Knit Vest - Snow White fra esmé studios. Bestil dit nye yndlingsstykke i dag.

Specifikationer
VarenummerLoui Knit Vest - Snow White
ProducentESMÉ STUDIOS
CertificeringGOTS® certificeret
MaterialeØkologisk bomuld
ProduktionslandTyrkiet

Vask med vrangen ud. Vask altid dit produkt seperat den første gang du vasker det. FInvask 30°, anbefales at liggetørre på et håndklæde. Tåler ikke tørretumbler.

esmé studios

Vi ved alle at modeindustrien - og især fast fashion med mange kollektioner om året bidrager til forurening og dårlige arbejdsvilkår på systuerne rundt omkring i verden.

Med en vision om at ændre på den konventionelle måde at producere tøj på, til en mere langsom og ansvarlig måde blev esmé studios blev skabt i 2019, da stifteren bag esmé studios blev bekendt med en systue i Indien, hvor der blev arbejdet efter høje krav til arbejdsmiljø og klima. 

esmé studios bygger på "køb mindre og bedre" filosofien, og er designet til at blive brugt til både afslapning og hverdagen på job - og så skal det kunne holde længe.

Navnet esmé kommer fransk og afspejler brandets ønske om at tage ansvar for de mennesker der fremstiller vores tøj og planeten.