MANUCURIST PARIS

Neglelakfjerner - flash, Manucurist Paris

Neglelakfjerner til semi-permanent neglelak fra Manucurist Flash serien.

Udsolgt
129,00  DKK
  • 1-2 dages levering
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Naturlige materialer

Neglelakfjerner - flash, Manucurist Paris

15 ml

OBS! Neglelakfjerner til FLASH serien med Semi-permanent lak.

Manurist Flash er Manucurist Paris bud på en semi-permanent lak, der let lader sig fjerne og ikke skader neglen.

Når du skal fjerne lak, væder du et stykke vat med væsken og lader den ligge på neglen i 1-2 minutter, derefter fjernes vat og lak skånsomt fra neglen uden at den tager skade.

Lak og fjerner er designet til at have den mindst muligt negative indvirkning på vores planet og den allerbedste på neglene. Denne serie er 12-free.

Neglespecialisterne Manucurist Paris har med linjen ”Flash” skabt en farverig og chic serie af plejende og miljøvenlige neglelakker, baseret på en plejende formel med højt naturligt indhold.

De plantebaserede neglelakker er udeladt en lang række skadelige kemikalier, og indeholder i stedet veganske og økologisk dyrkede ingredienser – som: kartoffel, hvede, maniok, majs, kokos og bambusekstrakt.

De bio-baserede ingredienser er ikke fremstillet af petroleum, men fra vedvarende ressourcer, der begrænser indvirkningen på miljøet.

Lakken flyder fint sammen og er let at påføre.

Holdbarheden er god og lakken er behagelig at have på.

Børsten er flad og let at dosere med.

For fuld manucure anbefales det at købe starsættet og supplere med den farve du ønsker dig.

Se filmen herunder hvordan Manucurist Flash anvendes:

https://youtu.be/Fnuxm7UpMGE

Specifikationer
Varenummerneglelakfjerner flash
ProducentMANUCURIST PARIS
ProduktionslandFrankrig

100 ml

Manucurist Paris

Manucurist Paris er en visionær virksomhed i skønhedsindustrien, der startede sin rejse i 1996 i hjertet af Paris. Grundlagt af en passioneret kvinde, der åbnede den første professionnelle Manucurist Paris neglesalon. Her voksede en dyb forståelse for kvinders behov og bekymringer omkring neglepleje, herunder udfordringerne ved klassisk neglelak og skader forårsaget af gel.

Efter at have erhvervet værdifuld erfaring hos luksusmærker som Louis Vuitton, Prada og YSL, overtog Gaëlle Lebrat Personnaz, ledelsen af Manucurist i 2016. Med erfaring fra luksusmode og en brændende passion for farver, sundhed og bæredygtighed, omformede hun virksomheden med et klart mål: At skabe et grønt og rent alternativ til traditionel gel neglelak. Missionen var at bevare glæden ved neglepleje, både i salonen og hjemme, samtidig med at adressere de miljø- og sundhedsmæssige bekymringer.

Manucurist Paris står nu som et symbol på uforsonlig skønhed og miljøbevidsthed. Firmaet er dedikeret til at pleje dine hænder og bevare vores planet, og dette afspejles i deres produkter. Sortimentet er primært biosourced og af naturlig oprindelse, og der stræbes konstant efter at innovere inden for skønhed, der lever op til bæredygtige værdier.

I udviklingen af produkter lægger Manucurist Paris vægt på rene ingredienser. Der er udelukket en lang række kontroversielle stoffer, som ofte stammer fra petrokemikalier og kan udgøre sundhedsrisici. Derudover er alle serier certificeret veganske af The Vegan Society, hvilket garanterer fravær af dyreafledte ingredienser i både formulering og produktion.

Manucurist Paris er et eksempel på dyrevenlige praksis. I overensstemmende med europæiske regler, testes h produkter eller ingredienser på dyr. Desuden er lakker og behandlinger stolt fremstillet i Frankrig, hvor der prioriteres korte forsyningskæder og lokale leverandører. Manucurist Paris samarbejder også med et ESAT (Etablissement et Service d'Aide par le Travail), som fremmer socialt ansvarlige arbejdsforhold.

Denne innovative tilgang og dedikation til bæredygtighed og kvalitet gør Manucurist Paris til mere end blot en skønhedsmærke; det er en revolution inden for neglepleje, der hylder både individuel skønhed og planetens velvære.