Manucurist

Neglelakfjerner, Manucurist Green

På lager
125,00  DKK
  • 1-2 dages levering
  • Gratis fragt ved køb over 499,-
  • Naturlige materialer

Manucurist Green neglelakfjerner

100 ml

Manurist Green er designet til at have den mindst muligt negative indvirkning på vores planet og den allerbedste på neglene.

Manucurist´s grønne neglelakfjerner består af 100% bio-baserede ingredienser, uden acetone, fjerner forsigtigt neglelak  fra dine negle.

Dens sarte duft af appelsinblomst og dens naturlige sammensætning beriget med sød mandelolie og vitamin A, B, D og E efterlader neglene hydreret og plejet.

 

Neglespecialisterne Manucurist Paris har med linjen ”Green” skabt en farverig og chic serie af plejende og miljøvenlige neglelakker, baseret på en plejende formel med op til 84% naturligt indhold.

De plantebaserede neglelakker er udeladt en lang række skadelige kemikalier, og indeholder i stedet veganske og økologisk dyrkede ingredienser – som: kartoffel, hvede, maniok, majs, kokos og bambusekstrakt.

De bio-baserede ingredienser er ikke fremstillet af petroleum, men fra vedvarende ressourcer, der begrænser indvirkningen på miljøet.

 

Forlæng holdbarheden af din neglelak med følgende produkter:

  1. Start med Emollient efficace, der skånsomt fjerner død hud og gør neglen klar til behandling.
  2. Neglebånd blødgøres med neglebåndsolien Huile Verte.
  3. Læg en basecoat, vælg mellem Base 5.5 vitaminée (beskytter og tilfører fugt), Force Green (styrker og plejer), Base S.O.S. (til meget beskadigede negle: styrker og giver struktur) eller Base lissante (blødgør og udligner rillede og ujævne negle, så lakken ligger mere jævnt).
  4. Påfør neglelak, et eller to lag.
  5. Påfør topcoat Sunshine for et skinnende og holdbart resultat.
Specifikationer
Varenummerneglelakfjerner
ProducentManucurist