Natura Nordic

Melbourne deo Duftfri, Natura Nordic

På lager
88,25  DKK
  • 1-2 dages levering
  • Gratis fragt ved køb over 499,-
  • Naturlige materialer

Melbourne, Duftfri deodorant

30 gr

Stilren, moderne og elegant. Blød, cremet og effektiv.
Denne naturlige deodorant har noter af bergamot, appelsin, palisander, geranium og cedertræ.
Det er en kønsneutral duft med en dejlig kombination af citrus- og træaromaer.
 
Denne 30g dåse holder i 1-2 måneder ved daglig brug. En gratis bambus deodorant pind medfølger ved alle køb.
 
Aluminiumfri
Effektiv Lugtbeskyttelse
Alkoholfri
Plastikfri
 
Anvendelse
Påfør en lille mængde deodorant svarende til størrelsen på en ært i dine rene og tørre armhuler for beskyttelse i op til 24 timer.

Ingredienser
Kokos Olie, Sodium Bikarbonat, Pilerod, Majsmel, Bivoks, Solsikkefrøolie, Sheasmør.
Den perfekte blanding af videnskab og natur.
Produceret i Danmark.

Huden er kroppens største organ.
Hvad du påfører huden bliver absorberet af din krop. Det bliver diskuteret i den videnskabelige verden, hvor meget af kemikalierne i dine produkter som kroppen optager, men sikkert er det, at kroppen optager og absorberer en stor del.
Undersøgelser har påvist, at 64% af det du påfører huden i gennemsnit bliver fuldt absorberet af din hud og dermed ind i din krop. Dette tal var højere for produkter påført i kønsområdet og i armhulerne.

Mange deodoranter og antiperspiranter indeholder kemikalier såsom aluminium.
Disse kemikalier kan opbygge sig i kroppen ved daglig brug og dermed blokere for, at din krop kan regulere sin temperatur selv.
Endnu vigtigere er det, at disse kemikalier ikke tillader din krop at frigive toksiner.

Hos Natura Nordic fremhæves og understreges vigtigheden af, at du ved, hvad du påfører din hud, og hvad der dermed absorberes i din krop.
Deodorant er et produkt, der bruges dagligt af næsten alle uanset alder, køn eller hudtype.

Vi opfordrer dig til at læse etiketterne på dine daglige hudprodukter og ellers prøve Natura Nordics naturlige deodorant, så du selv kan opleve effekten!

Ingredienser

Pilerod er et fint, hvidt, lugtfrit pulver. Det bruges i hudpleje og hygiejneprodukter, da det har blødgørende egenskaber. Pilerod indeholder mange gode mineraler og vitaminer såsom zink, jern, kalium og vitamin B6 og er kendt for at give lindring af hudirritationer såsom akne, hudsår og udslæt. En af mange grunde til, at vi valgte at bruge pilerod, er dets fugtabsorberende egenskaber.


Bivoks er utrolig fugtgivende og kan hjælpe med at beskytte huden mod tørhed.Det hjælper også med at holde deodoranten i en solid form, der gør det nemt at påføre.
 
Kokosolie er et vidunderligt produkt at bruge som base for vores deodorant, fordi det er antibakterielt, og dermed hjælper med at bekæmpe de bakterier, der får armhulerne til at lugte, når du sveder.

Majsmel er også kendt som majsstivelse. Majsmels evne til at absorbere fugt gør det til en fremragende ingrediens til en naturlig deodorant.

Sheasmør naturligt antibakterielt, og hjælper dermed at fjerne de bakterier, der kan opbygges under dine arme, der kan forårsage lugt. Det er også non-comedogent, i modsætning til mange andre fugtighedscremer, og tilstopper derfor ikke dine porer.


Sodium Bikarbonat er et stærkt antibakterielt middel og hjælper med at forhindre infektioner og lugt. Ved at fjerne underarmsbakterier forhindrer det dannelse af kropslugt. Sodium Bikarbonat af høj kvalitet fremstilles af naturligt forekommende produkter som kalksten og koks.

Solsikkeolie er rig på A-vitamin og E-vitamin som hjælper med at fremme hudens sundhed. Disse vitaminer agerer som antioxidanter. De hjælper med at regenerere beskadigede hudceller og skille sig af med bakterier. Olien er let og ikke-fedtet og absorberes således let i huden uden at blokere porerne.

Ingredienser

Kokos Olie, Sodium Bikarbonat, Pilerod, Majsmel, Bivoks, Solsikkefrøolie, Sheasmør.

Specifikationer
Varenummermelbourne parfume fri
ProducentNatura Nordic