Midnatsblå jakke, Uldkompagniet

På lager

Specialpris 899,00 kr
Pris: 1.379,00 kr

* Obligatoriske felter

Produktbeskrivelse

Midnatsblå uld jakke

OBS! OUTLET vare - varen udgår fra sortiment.

Den lange jakke med hætte giver en dejlig varme med hætten over skuldrene og uldens lune på lænd og hofter.

Jakken lukkes med et metalspænde, og er tilsat et bælte i læder. Forinden har den en lædersnøre, som griber et knap på modsatte forstykke, denne gør at jakken sidder flot på figuren, når den er lukket.

Jakken kan lukkes, når man bruger den udendørs, men indendørs kan den være åbentstående. Tilsat en flot bluse eller skjorte, et par jeans og sæsonens yndlingsstøvler og du er klar til vinter. Men den gør sig også godt på terrassen en sommeraften i Danmark. Jakken er i et klassisk design og vil følge din garderobe i årevis.

Uldkompagniet

Uldkompagniet er den del af Jens Hjarsbæk Hessellund Rasmussens virksomhed. Jens er skovmand og varetager alle opgaver inden for skovbrug og plankeborde. Jens er bosiddende på Øland, med sin kone Birgitte og 3 drenge.
I 2018 ansatte Jens beklædningsdesigner og søster, Margrethe. Sammen har de udviklet uldkompagniet, som er en linje af uldjakker, ponchoer og puder, som supplement til plankebordene.
Til hverdag bliver tøjet designet og udviklet i butikken ”Designers Garden”, hvor Uldkompagniets værksted ligger. Til de store produktioner syes modellerne af professionelle syersker under ordnede forhold i Bulgarien.
Miljøet er med, når Uldkompagniet tænker produktion. Det vil sige, at der ikke kører en transport fra Bulgarien i tide og utide, med enkelte modeller til tilretning eller gennemsyn. Uldkompagniet sender en opsyet prøve med mønstrene, som også er tilrettet i alle størrelser. Det samme gør sig gældende med enkelt bestillinger eller specielbestillinger i lavt antal.
Dette betyder, at de opsyede modeller sidder i kassen først gang. Ingen tilretninger eller reklamationer pga. misforståelser. Altså minimum transport.

Når Uldkompagniet får modellerne klippet sørger vi for at der er mindst muligt spild af ulden. Når modellerne er klippet, så bliver der klippet 4 kanter i målene 17*17 cm af resterne. Disse kommer med modellerne til Danmark og bliver samlet til puder på systuen i Danmark.

Uldkompagniet er slow fashion, hvilket betyder at det ikke er brug og smid væk. Og det holder sig pænt, så det er meget sandsynligt at de ender i kassen til genbrug i stedet for skraldespanden.

For Uldkompagniet handler det om at få syet under ordnede forhold, mindske transport og skadelige stoffer og maksimal udnyttelse af råvaren.

Materialer

80% uld, 20% polyester.

Økotex 100 certificeret. Økotex 100 er et certifikat, som stiller krav til indhold af kemiske stoffer. Økotex 100 er en sundhedsmærkning, som beror på ”tiltro til tekstiler”. Økotex 100 betyder altså, at varen er testet og godkendt ud fra disse krav.

Vask: Rens anbefales.

Yderligere information
Varenummerjakke style 56
FarveBlå
MaterialPolyester, Uld
ProducentUldkompagniet
Bedømmelser