Gorridsen Design

Gorridsen Minerva handsker - indigo

På lager
Kun %1 tilbage
Fra 349,00  DKK
  • 1-2 dages levering
  • Gratis fragt ved køb over 499,-
  • Naturlige materialer

Gorridsen Minerva handsker, indigo blå

Marianne Gorridsen har designet disse fine handsker i cashmere uld mix, der udmærker sig ved det lange skaft der både er smart og praktisk.
Handskerne fås i to størrelser, S eller M. 
Str. S svarer til en str. 6,5 og str. M svarer til en str. 7,5.
 
OM MARIANNE BENEDICTE GORRIDSEN
Med mange års erfaring i modebranchen har den danske designer Marianne Benedicte Gorridsen skabt et bæredygtigt strikkoncept med modeller i et tidløst design uden alder og sæson: Mode, som ikke går af mode.
 
Fælles for alle produkter fra Gorridsen Design er: Høj kvalitet hvad angår både garn, teknik og håndværksmæssige færdigheder.
God pasform prioriteres højt, og ponchoerne er gennemarbejdede og testede hvad angår pasform og vask, før de sættes i produktion. De klassiske designs holder deres aktualitet sæson efter sæson og henvender sig til kvinder i alle aldre.
”Det enkle design er ofte det sværeste at opfinde, men til gengæld også det, man elsker i mange år. Jeg er meget inspireret af dansk møbel design, hvor modeller fra 50’erne og 60’erne stadig sælges og beundres i dag” siger Marianne Benedicte Gorridsen. 
 
CASHMERE MADE IN ITALY
Italien er designernes mekka, fordi italienerne har helt unikke evner og maskiner til at forarbejde naturlige garner til velsiddende produkter ud fra designerens ønsker.
På fabrikken i Italien finder Marianne Benedicte Gorridsen de smukke kvaliteter og farver til det skandinaviske design.
Den grundige proces med produktudviklingen resulterer i velsiddende enkle, klassiske og anvendelige modeller, som man elsker at bruge igen og igen.
 
Handskerne er fremstillet af garn i 48% uld, 7% cashmere, 30% viscose, 15% polyamid 
 
VASK OG PLEJE
Produkterne fra Italien vaskes og behandles således:
Håndvask uden at vride. Vandet presses skånsomt ud af tøjet. Brug altid kun uldvaskemiddel, og lad altid trøjen tørre fladt liggende.
Vask meget gerne i maskine på koldt uldvaskeprogram.
Overdriv ikke vask, men luft gerne tøjet i tør tilstand hængende udenfor.
 
Specifikationer
Varenummerminerva handsker indigo
ProducentGorridsen Design
MaterialeCashmere uld, Polyamid (stræknylon), Uld, Viskose