Myrtespiel Teich, Privatsachen

På lager

2.395,00 kr

* Obligatoriske felter

Produktbeskrivelse

Myrtespiel, Teich (støvet grøn)

Privatsachen har produceret denne smukke og populære tulipan silkekjole, der både kan anvendes i et "krøllet" (crash) udseende eller som glat, alt efter hvordan du behandler den efter vask.

Denne kjole kommer som krøllet, men du kan sagtens selv gøre den efter vask, hvis du ønsker den glatte udgave, der også giver kjolen et smart udtryk.

Hvis du ønsker at din kjole skal være glat hænger du den til tørre efter vask, hvis du ønsker at den skal være krøllet ruller du den sammen til en "pølse" og lader den ligge tørre.

Silken i denne kjole kommer oprindeligt fra Kina, men selve forarbejdningen, syningen og indfarvningen af kjolen foregår i EU.

Indfarvningen er et af de særlige kendetegn ved Privatsachen, der håndfraver hver enkel del.

Privatsachen kommer i tre forskellige størrelser, 1 - 2 - 3.

En str. 1 svarer til str. XS-M, en str. 2 svarer M-XL og en str- 3 svarer til XL-2XL.

Du kan få en tilsvarende kjole fra det lignende mærke Praechtig Berlin. Kjolen fra Praechtig Berlin er længere (ca. 10 cm) og har et lidt længere ærme end denne.

Størrelsesanvisning for Myrtespiel, udtrukket liggende (ca.) mål:

 123
Mål over bryst53 cm 64 cm 77 cm
Mål talje syning53 cm 64 cm 77 cm
Længde124 cm 124 cm124 cm

Privatsachen

Privatsachen er et tysk brand der blev etableret i 1984 i Hamborg i Tyskland.

Privatsachen skiller sig ud fra andre brands ved at håndfarve deres kollektioner.

Gennem det nænsomme håndfarvende proces opstår ganske unikke produkter.

Specielt tie-dye silke kjolerne (Rosmarlin) har et helt unikt udseende og ikke to er ens.

Privatsachens silke kjoler er de oprindelige, som brandet har været kendt for siden starten i 1984. Sidenhen er der kommet bomuldskjoler og bukser og andet til.

De smukke silkekjoler ex. kan anvendes i det specielle krøllede udseende, der fås ved at vride kjolen efter vask og lade den liggetørre, men også i en glat version, hvor du efter vask blot hænger kjolen op - den samme kjole, og med to meget forskellige udtryk, alt efter hvad du lyster.

Kjolerne kan anvendes året rundt som lag-på-lag med leggings eller over et par bukser. En smuk cardigan over kjolen gør også underværker.

Kjolerne kan dresses op eller ned, alt efter hvad du lyster, kombiner med farverige smykker fra KAZURi og du får et flot og festligt udtryk.

Hos Det halve Kongerige forhandler vi de smukke silkekjoler, økologiske bomuldskjoler, de smarte kanvas bukser og silketørklæder.

Modellerne er rummelige i det, dog kan ærmerne på nogle kjoler være lidt smalle.

Yderligere information
Varenummermyrtespiel teich crash
FarveGrøn
MaterialSilke
ProducentPrivatsachen
Bedømmelser