GAI+LISVA

Nellie Coat str. S - GENBRUG, Gai+Lisva

GENBRUG! Har du drømt om den smukkeste lange frakke som mange har misundt mig for sidste sommer, men synes du den var for dyr? Så køb min brugte her! Kun denne!

På lager
Tilbudspris 1.900,00  DKK Regulær pris 3.800,00  DKK
  • 1-2 dages levering
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Naturlige materialer

Nellie Coat, Island Fossil - GENBRUG

Mød Nellie Coat fra Gai+Lisva - den smukkeste lange frakke, der skiller sig ud med sin unikke stil og høj kvalitet, og som mange har misundt mig sidste sommer.

Her får du en unik mulighed for at købe den til halv pris, da det er min brugte frakke fra sommeren 2023. Frakken bærer præg af at være brugt. Der er enkelte pletter på den, hvor stoffet er lysere - måske fra solcreme? Nogle af knapperne kræver måske også at hæftes med en sytråd, men det tænker jeg du med glæde gør, når du kan erhverve dig denne smukke frakke til halv pris!

Vær opmærksom på, at pletterne ikke kan vaskes af, og der ikke kan reklameres over denne vare, da det er en brugt frakke.

Frakken er designet med skarpe rene linjer og minimalistiske detaljer, er Nellie frakken til dig, der sætter pris på moderne skandinavisk design og bæredygtig mode. Frakken har let oversized pasform, hvilket giver en afslappet og aflang silhuet, der tilføjer et moderne præg til dit look.

Nellie er fremstillet af 100% økologisk bomuld, hvilket ikke kun gør denne frakke utrolig blød og behagelig at have på, men også stilsikker. Økologisk bomuld er mere miljøvenlig end traditionel bomuld, da det kræver mindre vand og ingen syntetiske pesticider til dyrkning, hvilket gør det bedre for både dig og planeten.

Frakken er højhalset og har trekvart lange ærmer med en lav skuldersøm, hvilket tilføjer en elegant og sofistikeret touch til denne ellers enkle frakke. Skjulte knapper løber ned langs fronten for at opretholde det minimalistiske design, og den praktiske sidelommer samt en baglomme fuldender looket.

Nellie er fremstillet i Tyrkiet, et land der er kendt for sin fremragende tekstilkvalitet og -håndværk.

Frakken er en ægte klassiker, der kan gå fra sæson til sæson. Brug den som overgangsfrakke på kølige forårsdage eller som et ekstra lag i sensommeraftenens milde brise.

Vigtigste egenskaber:

  • Lang frakke med en let oversize-passform
  • Lavet af 100% økologisk bomuld
  • Højhalset og trekvartlange ærmer
  • Fremstillet i Tyrkiet
  • Skjulte knapper
  • Én baglomme og to sidelommer
Specifikationer
VarenummerNellie Coat-genbrug-str. S
ProducentGAI+LISVA
MaterialeØkologisk bomuld
ProduktionslandTyrkiet
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Nellie Coat str. S - GENBRUG, Gai+Lisva
Din bedømmelse

Let oversize pasform.

Gå evt. en størrelse ned.

Bør renses - kan vaskes.

Gai+Lisvas transparente produktion

Gai+Lisva er et dansk brand der stammer fra Aarhus. Søstrene Malene og Bettina Aagaard Jensen står bag mærket, der har sit navn fra familiens to huse.

Gai+Lisva´s værdier hviler på simple nordiske traditioner og produkter indbyder til ro, balance, trivsel og ansvarlighed i livet.

Gai+Lisva står for bevidst tøjproduktion, og skaber tidsløse høj kvalitets produkter, der holder ud over modetrends og kollektioner der skifter. Når du køber et Gai+Lisva produkt får du et produkt, der vil holde i mange år og som vil blive en del af din basis garderobe.

Alle produkter er fremstillet med omtanke for miljø og kvalitet og mange Gai+Lisva produkter er en del af basis kollektionen, som kan bestilles år efter år. To gange om året udkommer en kollektion med de samme basis styles og nye produkter i sæsonfarver, som kun fremstilles i et begrænset antal.

Gai+Lisva har produceret den tynde uld og viskose blanding i Prato i Italien siden 2013, og kender derfor i dag ejerne så godt, at de ikke kun betragter dem som meget tætte samarbejdspartnere men nærmest som familie. 
Fabrikken er familieejet og har mere end 18 års erfaring.


Gai+Lisva besøger fabrikken to gange årligt, og hver gang ser de frem til besøg med stor glæde.

Fabrikken producerer omkring 30.000 enheder om måneden og har inhouse design, syning og pakning.
De ansatte har 8 timers arbejdsdage og arbejder 40 timer om ugen. 
De har 20 feriedage om året efter Italiensk lovgivning og får betalt forsikring som en del af lønnen.