Manucurist Paris

Rosenbalsam, Manucurist Paris

Lækker læbebalsam der giver bløde og velplejede læber.

På lager
142,00  DKK
  • 1-2 dages levering
  • Gratis fragt ved køb over 499,-
  • Naturlige materialer

Rosenbalsam

30 gr.

En 100% naturlig naturlig balsam, der kombinerer komfort og ernæring for at reparere og lindre svækkede områder på hænder, ansigt og krop, mens de tilføres med en delikat rosenduft.

Skøn at påføre læber og hænder. Trænger utroligt hurtigt uínd og efterlader dine læber, hænder og neglebånd velplejede. En musthave til dametasken der efterlader huden med en skøn duft af roser.

Rosenbalsams certificerede formel er utrolig rig. Den indeholder kokosolie, Damask Rose og Wakame-ekstrakter (tang), der nærer dybt. Dens omsluttende tekstur bringer en øjeblikkelig følelse af komfort.
Negle og neglebånd næres og styrkes, læberne fugtes og genvinder blødhed og komfort.

Anvendelse
Påfør på læber, negle og neglebånd som ønsket og massér let ind.

Fordele
* Certificeret produkt
* Super ingredienser: Kokosolie, Damask Rose & Wakame ekstrakter
* Fremstillet i Frankrig
* Praktisk format
* Miljøansvarlig emballage

Ingredienser:
Helianthus Annuus (solsikke) frøolie, octyldodecanol, Cocos Nucifera (kokos) olie*, C10-18 triglycerider, glycerin**, oliesyre/linolsyre/linolenholdige polyglycerider, glycerylbehenat, glycerylstearat, rosafragrance, parfume, parfume, blomster Alkanna Tinctoria Root Extract, Tocopherol, Undaria Pinnatifida Extract*, Capryl/Capric Triglyceride, Citronellol, Geraniol, Linalool, Eugenol, Citral
*Ingredienser fra økologisk landbrug 
**Forarbejdet af økologiske ingredienser

Specifikationer
Varenummerrosenbalsam
ProducentManucurist Paris
ProduktionslandFrankrig

30 gr.

Manucurist Paris

Manucurist Paris er en visionær virksomhed i skønhedsindustrien, der startede sin rejse i 1996 i hjertet af Paris. Grundlagt af en passioneret kvinde, der åbnede den første professionnelle Manucurist Paris neglesalon. Her voksede en dyb forståelse for kvinders behov og bekymringer omkring neglepleje, herunder udfordringerne ved klassisk neglelak og skader forårsaget af gel.

Efter at have erhvervet værdifuld erfaring hos luksusmærker som Louis Vuitton, Prada og YSL, overtog Gaëlle Lebrat Personnaz, ledelsen af Manucurist i 2016. Med erfaring fra luksusmode og en brændende passion for farver, sundhed og bæredygtighed, omformede hun virksomheden med et klart mål: At skabe et grønt og rent alternativ til traditionel gel neglelak. Missionen var at bevare glæden ved neglepleje, både i salonen og hjemme, samtidig med at adressere de miljø- og sundhedsmæssige bekymringer.

Manucurist Paris står nu som et symbol på uforsonlig skønhed og miljøbevidsthed. Firmaet er dedikeret til at pleje dine hænder og bevare vores planet, og dette afspejles i deres produkter. Sortimentet er primært biosourced og af naturlig oprindelse, og der stræbes konstant efter at innovere inden for skønhed, der lever op til bæredygtige værdier.

I udviklingen af produkter lægger Manucurist Paris vægt på rene ingredienser. Der er udelukket en lang række kontroversielle stoffer, som ofte stammer fra petrokemikalier og kan udgøre sundhedsrisici. Derudover er alle serier certificeret veganske af The Vegan Society, hvilket garanterer fravær af dyreafledte ingredienser i både formulering og produktion.

Manucurist Paris er et eksempel på dyrevenlige praksis. I overensstemmende med europæiske regler, testes h produkter eller ingredienser på dyr. Desuden er lakker og behandlinger stolt fremstillet i Frankrig, hvor der prioriteres korte forsyningskæder og lokale leverandører. Manucurist Paris samarbejder også med et ESAT (Etablissement et Service d'Aide par le Travail), som fremmer socialt ansvarlige arbejdsforhold.

Denne innovative tilgang og dedikation til bæredygtighed og kvalitet gør Manucurist Paris til mere end blot en skønhedsmærke; det er en revolution inden for neglepleje, der hylder både individuel skønhed og planetens velvære.