Privatsachen - Rosmarlin silkekjole - kaviar

På lager

2.395,00 kr

* Obligatoriske felter

Produktbeskrivelse

Privatsachen Rosmarlin silke kjole i farven kaviar

Privatsachen har designet denne smukke og populære silkekjole, der både kan anvendes i et "krøllet" (crash) udseende eller som glat, alt efter hvordan du behandler den efter vask.

Denne kjole kommer som glat, men du kan sagtens selv krølle den efter vask, hvis du ønsker den "krøllede" udgave, der giver kjolen et smart udtryk.

Hvis du ønsker at din kjole skal være glat, hænger du den til tørre efter vask, hvis du ønsker at den skal være krøllet ruller du den sammen til en "pølse" og lader den ligge tørre.

Silken i denne kjole kommer oprindeligt fra Kina, men selve forarbejdningen, syningen og indfarvningen af kjolen foregår i EU.

Indfarvningen er et af de særlige kendetegn ved Privatsachen, der håndfraver hver enkel del og denne kjole har det fine batikmøsnter, der er unik på hver kjole.

Privatsachen kommer i tre forskellige størrelser, 1 - 2 - 3.

En str. 1 svarer til str. XS-M, en str. 2 svarer M-XL og en str- 3 svarer til XL-2XL.

Størrelsesanvisning for Rosmarlin, udtrukket liggende (ca.) mål:

 123
Mål over bryst53 cm 64 cm 77 cm
Mål talje syning53 cm 64 cm 77 cm
Længde124 cm 124 cm124 cm

Privatsachen

Privatsachen er et tysk brand der blev etableret i 1984 i Hamborg i Tyskland.

Privatsachen skiller sig ud fra andre brands ved at håndfarve deres kollektioner.

Gennem det nænsomme håndfarvende proces opstår ganske unikke produkter.

Specielt tie-dye silke kjolerne (Rosmarlin) har et helt unikt udseende og ikke to er ens.

Privatsachens silke kjoler er de oprindelige, som brandet har været kendt for siden starten i 1984. Sidenhen er der kommet bomuldskjoler og bukser og andet til.

De smukke silkekjoler ex. kan anvendes i det specielle krøllede udseende, der fås ved at vride kjolen efter vask og lade den liggetørre, men også i en glat version, hvor du efter vask blot hænger kjolen op - den samme kjole, og med to meget forskellige udtryk, alt efter hvad du lyster.

Kjolerne kan anvendes året rundt som lag-på-lag med leggings eller over et par bukser. En smuk cardigan over kjolen gør også underværker.

Kjolerne kan dresses op eller ned, alt efter hvad du lyster, kombiner med farverige smykker fra KAZURi og du får et flot og festligt udtryk.

Hos Det halve Kongerige forhandler vi de smukke silkekjoler, økologiske bomuldskjoler, de smarte kanvas bukser og silketørklæder.

Modellerne er rummelige i det, dog kan ærmerne på nogle kjoler være lidt smalle.

Yderligere information
Varenummerrosmarlin kaviar
FarveSort
MaterialSilke
ProducentPrivatsachen
Bedømmelser