Privatsachen

Schnittpause Wurzel, Privatsachen

På lager
1.049,00  DKK
  • 1-2 dages levering
  • Gratis fragt ved køb over 499,-
  • Naturlige materialer

Schnittpause silkesjal i farven Wurzel med bomber

Privatsachen har håndfarvet dette smukke tørklæde eller sjal, om du vil. Det er en klassiker fra Privatsachens kollektion, og kommer med buskabet om, at "alt bliver anderledes.." - hvem ved, måske?

Tørklædet/sjalet er fremstillet i 82% silke og 18% viscose, hvilet giver dig et smukt og klædeligt silketørklæde, der ikke glider fra hinanden, hvis du binder det.

Mange silketørklæder er så glatte, at de let "glider" og falder ned, fordi silken er så fin og glat en fiber. Med indholdet af viscosen i dette tørklæde, får du et lækkert tørklæde med lidt mere "bid", der ikke er så glat at det glider men samtidig føles den bløde kvalitet fra silke mod huden.

Schnittpause er et af Privatsachens klassiske produkter, og det særlige kendetegn fra Privatsachen med håndfarvning, anvendes også på dette produkt.

Du kan således få tørklædet i alle Privatsachens kollektionsfarver, og tørklædet skifter udtryk og udseende alt efter, hvilken farve det er i.

Schnittpause har de karakteristiske små runde "bomber" i lyseblå, gul, orange og rød - når tørklædet farves, skifter bomberne også farve, så et grønt tørklæde vil have grønne bomber istedet for blå.

Dette tørklæde er i farven wurzel (brændt orange/rust) og bomberne er i røde nuancer.

 

Størrelse: ca. 100 x 180 cm

Specifikationer
VarenummerSchnittpause wurzel
ProducentPrivatsachen
MaterialeSilke, Viskose