PANIER DES SENS

Shampoo bar til fedtet hår, Panier des Sens

OBS! OUTLET vare, udgår fra sortiment!
På lager
99,00  DKK
  • 1-2 dages levering
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Naturlige materialer

Shampoo bar til fedtet hår

Shampoo bar til fedtet hår, Panier des Sens, er en fantastisk innovativ måde at holde dit hår rent og friskt på, særligt for dig med tendens til fedtet hår. Med en vægt på kun 75 gram er denne shampoo bar ideel for både hverdagsbrug og rejsebrug.

Denne shampoo bar, produceret her i Danmark, er skånsom og ultraskummende, skabt med en neutral pH-værdi, og indeholder ingen sulfaterede overfladeaktive stoffer eller silikoner. Glem alt om konventionelle shampooer, der er fyldt med skrappe kemikalier og plastikemballage. Med vores shampoo bar får du en produkt der både er mild mod dit hår og din samvittighed.

Undlad ikke at blive overrasket, hvis du oplever, at dit hår i starten ser federe ud end før, du begyndte at bruge shampoo baren. En detox-fase er nemlig nødvendig for dit hår til at frigøre det fra de gamle silikoneprodukter.

Brug af produktet er lige så nemt som det lyder. Gnid baren direkte ind i dit våde hår eller mellem dine hænder for at skumme det op. Massér det herefter blidt fra rødder til ender, og skyl med koldt vand for at stimulere blodmikrocirkulationen og lukke enderne.

Men husk! Læg shampoo baren til tørre imellem brugen, eventuelt i en sæbeskål. På denne måde får du din shampoo bar til at holde længere.

Når du skifter til Panier des Sens shampoo bar, er du med til at bidrage til et mindre plastikforbrug. Faktisk svarer en enkelt 75g bar til to 250ml plastikflasker!

Oplev fordele med Panier des Sens Shampoo Bar:

  • Skånsom og ultraskummende.
  • Fri for sulfaterede overfladeaktive stoffer og silikoner.
  • Fremstillet i Danmark.
  • Detoxer dit hår fra silikone.
  • Nem at tage den med på farten.
  • Biologisk nedbrydelig og zero-waste.

Kom og opdag, hvordan hver opskummede vaskeoplevelse kan være et lille, men alligevel betydende skridt mod en grønnerere livsstil, med vores shampoo bar for fedtet hår fra Panier des Sens.

Specifikationer
Varenummershampoo bar til fedtet hår rød
Størrelse75g
ProducentPANIER DES SENS
CertificeringGOTS® certificeret
ProduktionslandDanmark

75 g

Ingrediensliste: 

EKSTRAKT AF ØKOLOGISKE HVIDE DRUER FRA Provence

Revitaliserende - Druer er fyldt med næringsstoffer, mineraler, vitaminer og antioxidanter såsom flavonoider og polyfenoler. Denne cocktail af stød beskytter huden mod frie radikaler og hjælper med at bevare dens ungdommelighed. Det fremmer celleregenerering og intensiverer fastheden af ​​epidermis.

VINDRUEKERNEOLIE

Antioxidant - Rig på essentielle fedtsyrer, vindruekerneolie har blødgørende egenskaber; det blødgør, nærer og vedligeholder hudens fugtighed. En anerkendt antioxidant, den bevarer hudbarrieren ved at neutralisere frie radikaler. Ved at stimulere produktionen af ​​kollagen og elastin hjælper vindruekerneolie med at bevare hudens smidighed og fasthed. Druekerner afslører mekaniske eksfolierende egenskaber for at udglatte huden. 

Aktiv ingrediens

GRØNT LER

Absorberende - Rig på sporstoffer og mineraler, den er kendt for sine rensende og iltende egenskaber. Dens stærke absorptionsevne gør den til den foretrukne ingrediens til fedtet hår.

HYDROGENATED VEGETABLE OIL / SODIUM COCOYL ISETHIONATE / AQUA (WATER) / POLYGLYCERYL-4 LAURATE / GLYCERIN / PARFUM (FRAGRANCE) / CAESALPINIA SPINOSA GUM / MONTMORILLONITE / VITIS VINIFERA (GRAPE) FRUIT EXTRACT* / VITIS VINIFERA (GRAPE) SEED OIL / ANHYDROXYLITOL / GLUCOSE / SODIUM COCOYL APPLE AMINO ACIDS / XYLITOL, XYLITYLGLUCOSIDE / CITRIC ACID / POTASSIUM SORBATE / SODIUM BENZOATE / TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE. *Ingrediens far økologisk produktion