Shampoo bar til normalt hår, Panier des Sens

På lager

99,00 kr
Produktbeskrivelse

Shampoo bar til normalt hår

75g
En mild, ultraskummende, ph-neutral,sulfat-overfladeaktive og silikonefri,
miljøvenlig shampoo bar, der renser og genbalancerer hovedbunden uden af være aggressiv.

✔️ 93% naturlige ingredienser
✔️ Fri for sæbe, fri for konserveringsmidler, fri for sulfaterede overfladeaktive stoffer
✔️ Fremstillet i Frankrig
✔️ Genbalancerer hovedbunden
✔️ Biologisk nedbrydelig formel
✔️ 0 plastik

Fordele
Dermatologisk testet
Formel sammensat af 93% naturlige ingredienser
Ingen sæbe, ingen konserveringsmidler, ingen sulfaterede overfladeaktive stoffer
Biologisk nedbrydelig formel
Direkte påføring i håret for den rigtige dosering
Rejsevenligt produkt, kompakt størrelse
1 bar = 2 plastikflasker 250ml
1 bar = 25 til 30 vaske*.

*afhængig af hårlængde og hyppighed af brug

Nice to know:
Vær tålmodig! En detox-fase for at frigøre dit hår fra silikone vil være nødvendig for at nyde alle fordelene ved vores miljøansvarlige hårplejeprodukter.

Sådan gør du
Nem at bruge:
Gnid shampoo direkte ind i vådt hår eller mellem hænderne for at skumme. Massér ind i hovedbunden fra rødder til ender. Skyl med koldt vand for at stimulere blodets mikrocirkulation og lukke enderne. Husk at lægge shampoo bar til tørre evt. i en sæbeskål for at få den til at holde længere.

Tip: påfør shampoo i børstestrøg i stedet for cirkler, der filtrer sig sammen og knækker fibrene. For at reparere tørre hårfibre uden at beskadige det eller tynge spidserne, anbefaler vi at holde shampoo barer væk fra hinanden.

Undgå kontakt med øjnene. I tilfælde af kontakt skylles grundigt med rent vand

Duft
Blomstret gourmet.
Mandelens delikate kraft virkede i to deklinationer, frisk og bitter, til en raffineret og grådig parfume.

Ingredienser
ØKOLOGISK SØD MANDELEKSTRAKT FRA PROVENCE

Lindrer - Den altid så bløde, altid så gourmand mandel, dækket med en blød grøn fløjlsagtig pels, er blevet brugt for sine kosmetiske egenskaber siden oldtiden. Den er høj i vitaminer og umættede fedtsyrer og kendt for at berolige huden, holde den blød og beskytte dens hydrolipide film.

SØD MANDELOLIE

Blødgørende - Sød mandelolie, rig på oliesyre og linolsyre, der er naturligt til stede i vores hud, nærer og beskytter huden. Takket være dens sammensætning rig på mættede fedtsyrer og oliesyre blødgør sød mandelolie huden og beskytter den mod udtørring, hvilket giver den en fløjlsagtig fornemmelse.

HYDROGENATED VEGETABLE OIL / SODIUM COCOYL ISETHIONATE / AQUA (WATER) / POLYGLYCERYL-4 LAURATE / GLYCERIN / PARFUM (FRAGRANCE) / CAESALPINIA SPINOSA GUM / PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL / PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) FRUIT EXTRACT* / ANHYDROXYLITOL, GLUCOSE / SODIUM COCOYL APPLE AMINO ACIDS / XYLITOL / XYLITYLGLUCOSIDE / CITRIC ACID / POTASSIUM SORBATE / SODIUM BENZOATE / TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE / LIMONENE. *Ingrediens far økologisk produktion

Panier des Sens bidrag til bæredygtig produktion
PRODUCERET I FRANKRIG

Produktet, pakket fuld af det gode fra Provence, er inspireret, skabt, fremstillet og pakket ved hjælp af løsninger, der sikrer forbedret sporbarhed.

LOKALE AFGRØDER

Da Panter des Sens stræber efter de højeste standarder og er dybt engagerede i at beskytte den naturlige provencalske arv, foretrækker firmaet brugen af ​​økologiske aktive ingredienser fra Provence.

PARFUMER FRA GRASSE

Alle parfumer er skabt af mesterparfumører i Grasse, vugge for verdens Haute Parfumerie, hvis knowhow relateret til parfume er blevet anerkendt af UNESCO som en kulturel og immateriell arv for menneskeheden. Designet omkring exceptionelle naturlige råvarer, de er eksklusive for mærket.

MILJØKONCEPTION

Der er ingen plastikaffald fra denne solide shampoo! Dens papkasse er FSC-certificeret og 100 % genanvendelig. For en mere bæredygtig fremtid er vores mål altid at sikre, at vi reducerer affald, genbruger og genbruger.

 

Yderligere information
Varenummershampoo bar til normalt hår grøn
Produktstørrelse75g
ProducentPanier des Sens
Bedømmelser