PANIER DES SENS

Shampoo bar til tørt hår, Panier des Sens

OBS! OUTLET vare, udgår fra sortiment!
På lager
99,00  DKK
  • 1-2 dages levering
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Naturlige materialer

Shampoo bar til tørt hår

Panier des Sens præsenterer en banebrydende miljøansvarlig løsning til pleje af tørt hår: en velskummende og nærende shampoo bar, der er særligt udviklet til at genoplive dit hårs naturlige sundhed og skønhed. Denne innovative shampoo bar pakker en stor mængde pleje og næring ind i en lille form – og det bedste af det hele er, at den vejer kun 75g og er nem at bruge.

Dykker man ned i detaljerne, vil man opdage, at Panier des Sens shampoo bar er noget ganske særligt. Produktet er fremstillet uden sulfaterede overfladeaktive stoffer og silikoner, hvilket betyder at det renser dit hår uden at udtørre det. Vær dog tålmodig: dit hår vil have brug for en kort detox-periode for at fjerne eventuelle silikoner fra tidligere anvendte produkter.

Denne shampoo bar fra Panier des Sens er skabt med fuldt fokus på naturen. 93% af ingredienserne er naturlige, og formelen er biologisk nedbrydelig. Din shampoo kommer i en kompakt, rejsevenlig størrelse på 75g. Baren er lig med to plastikflasker à 250ml, og du kan forvente at opnå 25-30 hårvask afhængig af dit hårs længde og hvor ofte du vasker det.

Hvordan bruger du så denne shampoo bar? Det er simpelt! Gnid baren direkte ind i dit våde hår, eller skum den op mellem dine hænder og massér så skummet ind i hovedbunden fra rødderne til spidserne. Skyl med koldt vand for at stimulere blodets mikrocirkulation og lukke enderne. Husk at lægge shampoo baren til tørre, evt. i en sæbeskål, efter brug for at forlænge dens levetid.

Lad os nu opsummere, hvad der gør denne shampoo bar fra Panier des Sens perfekt til tørt hår:

  • Shampoo barren er miljøvenlig og vejer kun 75g
  • Den har en neutral pH og indeholder ingen sulfaterede overfladeaktive stoffer eller silikoner
  • Den er let at bruge og nem at tage med på farten
  • Shampoo barrens formel er biologisk nedbrydelig
  • Kan bruges direkte i håret for præcis dosering
  • 1 bar holder til 25-30 hårvask (afhængigt af hårlængde og hyppighed af brug)
  • Den er fremstillet i Danmark af Panier de Sens og er GOTS® certificeret.

Tag skridtet mod bedre hårpleje med denne fuldt certificerede, naturlige og dybt nærende shampoo bar fra Panier de Sens. Det enkle valg for tørt hår der trænger til fugt, glans og genoplivning – lige til fingerspidserne.

Specifikationer
Varenummershampoo bar til tørt hår gul
Størrelse75g
ProducentPANIER DES SENS
CertificeringGOTS® certificeret
ProduktionslandDanmark

75 g

ØKOLOGISK HONINGEKSTRAKT FRA PROVENCE

Regenererende - Takket være sit høje sukkerindhold bevarer honning vandmolekyler i cellerne, booster hydrering og forhindrer udtørring. Huden er bedre beskyttet mod ydre aggressioner. Beriget med mineraler og vitaminer er honning en exceptionel aktiv ingrediens med nærende og regenererende egenskaber.

PROPOLIS

Rensende / (eller beroligende afhængigt af produktet) - Harpiks indsamlet af bier fra knopper og bark på træer, Propolis bruges som et skjold til at beskytte, desinficere og desinficere staden. Takket være dets høje flavonoidindhold har den antiseptiske, antibakterielle og antioxidante egenskaber, der skånsomt renser og afgifter huden.

Ingrediensliste:

KOKOSOLIE

Nærende - En flagskibsingrediens i kosmetikindustrien, kokosolie skinner ikke kun på grund af dens ultrasensoriske kvaliteter, men også på grund af dens mange egenskaber. Meget rig på essentielle fedtsyrer, laurinsyre og myristinsyre, absorberes meget let af huden og har nærende, reparerende og lipid-genopfyldende egenskaber. Laurinsyre har en stærk affinitet med hårproteiner. Som et resultat er kokosolie dybt nærende og anbefales især til at give tørt hår glans, blødhed og fugt.

HYDROGENATED VEGETABLE OIL / SODIUM COCOYL ISETHIONATE / AQUA (WATER) / POLYGLYCERYL-4 LAURATE / GLYCERIN / PARFUM (FRAGRANCE) / COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL / CAESALPINIA SPINOSA GUM / HONEY* PROPOLIS EXTRACT / ALCOHOL / ANHYDROXYLITOL / GLUCOSE / SODIUM COCOYL APPLE AMINO ACIDS / XYLITOL / XYLITYLGLUCOSIDE / TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE. *Ingrediens far økologisk produktion