Gai+Lisva

Sima Cotton Shorts - Taupe, Gai Lisva

På lager
Kun %1 tilbage
Fra 359,00 DKK
  • 1-2 dages levering
  • Gratis fragt ved køb over 499,-
  • Naturlige materialer
Description

Sima bomulds shorts, taupe

Sima shorts er fremstillet i 100% blød, økologisk bomuld og har stiklommer i begge sider.

I taljen har shorts elastik og bindebånd så du kan justere dem efter dig og din talje.

Teksturen i stoffet og den fine dobby strib, giver dine shorts en god effekt.

Disse shorts har været en af Gai+Lisvas klassikere i gennem mange år, og vil blive en af dine favoritter på en varm sommerdag.

 

Vaskeanvisning: 30 grader fin vask, stryges ved let varme.

Produceret i Indien.

Mål på shorts, fladt liggende fra side til side, ca. mål:

  XS S M L XL XXL
Skridt længde 10 cm 11 cm 12,5 cm 13,5 cm 15 cm 16 cm
Side længde 40 cm 41 cm 42 cm 45 cm 47 cm 50 cm
Talje 36 cm 37 cm 40 cm 43 cm 45 cm 47 cm
Vidde lår 30 cm 30,5 cm 31 cm 32 cm 33 cm 34 cm

Nordisk livsstil gennem Gai+Lisva

Kært barn har mange navne, og det samme gør sig gældende for Gai+Lisva. Hvad enten du foretrækker Gai+Lisva, Gai & Lisva eller Gai og Lisva, så er konceptet naturligvis det samme. Vi ønsker, at du skal dyrke den bedste version af dig selv og være den, du er. Her finder du alt, hvad hjertet begærer - Gai Lisva kjoler, t-shirts, toppe, langærmet trøjer, huer, tights, skjorter, bukser, cardigans, sweater, ankelvarmere og undertøj. Du kan sammensætte alle produkter, som du har lyst til, for vi ønsker netop, at give friheden til det. Og heldigvis går enkelt og stilrent design aldrig af mode. Du kan også skabe din egen personlige stil og look med andre brands som OWN by basics, Sophie Digard og Marianne Gorridsen.

De fantastiske materialer

Gai & Lisva stræber efter solide værdier, hvor man er respektfuld over for både mennesker og natur. Vi skal værne om de næste generationer og være den bedste udgave af os selv. Materialerne er derfor nøje udvalgt, hvor vi blandt andet benytter økologisk bomuld, hør og genanvendte materialer. Vi har et stort fokus på, at der ikke er noget, som skal gå til spilde, og blandt andet er alt yogatøj lavet af genbrugsplastik. Det er selvfølgelig blevet behandlet til bløde fibre, som både er åndbart og støttende, når du er i bevægelse, og det er derfor super komfortabelt. Hvert materialebrug bliver værdsat og udnyttet til fulde. Vi ved, at man altid kan blive bedre, hvorfor vi hele tiden bestræber os på bæredygtige værdier og tager beslutninger med grundig omhu.

Historien bag succesen

Brandet blev opført i 2008, hvor brandnavnet, Gai+Lisva, udsprang sig af ejernes bedsteforældres huse. Deres traditionelle og stilrene tøj lod sig heraf inspirere, og den charmerende og tidsløse enkelthed går aldrig af mode. Inspirationen bag brandet ligger ligeledes i de nordiske traditioner, hvor oprigtighed, ærlighed og enkelthed er blevet en del af deres DNA – så lad Gai og Lisva blive en del af dig. Dyk ned i sammensætningen af yoga og livsstil, hvor du får det bedste fra begge verdener. Få følelsen af dybe vejrtrækninger, ro og strand. Tag med Gai og Lisva på en uforglemmelig rejse i søgen efter indre velvære. Hvis du lykkes - lykkes vi. For os handler det nemlig om dig.

 

Specifikationer
MaterialBomuld
ProducentGai+Lisva