ÖJBRO VANTEFABRIK

Lys Skaftö hue, Öjbro Vantefabrik

Lækker Skaftö hue fra svenske Öjbro Vantefabrik

På lager
Kun %1 tilbage
Fra 349,00  DKK
  • 1-2 dages levering
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Naturlige materialer

Lys Skaftö hue

Træd ind i en verden af skandinavisk hygge og varme med denne Lys Skaftö hue fra det anerkendte öjbro Vantefabrik. Dette uundværlig tilbehør vil ikke blot holde dig varm på vinterdage men også forbedre din stil med sit fine Skaftö design.

Historien bag Skaftö designet er inspirereret af vores dyrebare natur og den tidløse fiskeristil i Bohusläns kyst. På en kølig vinterdag besøgte designeren Åse Øjbro Grundsund, som er en af de smukke landsbyer på Skaftö, en ø i Bohusläns kyst. Fascineret af de maleriske bådehuse, moler og den utrættelige indsats af fiskere, skabte hun dette mønster for at ære dem og deres livsstil.

Denne Lys Skaftö hue er strikket i fine nuancer af sand og brun, der skaber et hyggeligt og harmonisk farvespil - som en idylisk vinterdag i det svenske landskab. Huen er lavet i kvalitetsuld, som sikrer maksimal komfort og varme. Den neutrale farvepalette gør det nemt at kombinere med forskellige outfits og vil være en sikker vinder i din garderobe.

Uanset om du vil udforske den kølige vinter udenfor, eller bare vil tilføje et skandinavisk præg til dit outfit, passer Lys Skaftö hue perfekt til begge formål.

Produktinformation:

  • Fremstillet af 100% uld
  • Produceret af öjbro Vantefabrik
  • Inspireret af den svenske fiskerkultur og nordiske natur
  • Stilfuld farvekombination i sand og brun
  • Perfekt til kølige vinterdage, eller som modetilbehør året rundt

Så hvad venter du på? Tilføj lidt svensk charme til din garderobe med denne smukke Lys Skaftö hue fra öjbro Vantefabrik.

Specifikationer
Varenummerskaftö snö hue (lys)
ProducentÖJBRO VANTEFABRIK
MaterialeUld
ProduktionslandSverige

Størrelsesanvisning:
Medium = 54

Large = 58

Vaskes på uldprogram på maks 30° med uldvaskemiddel Tåler ikke tørretumbler Ligge tørre Strækkes i form i våd tilstand