hjemmesko

Lækre hjemmesko i uld fra tyske Haflinger, mange forskellige modeller. Find din favorit her!

Moderne, varme og behagelige hjemmesko.
 
Uanset om der er flisebelagt gulv i badeværelset eller parket uden gulvvarme i stuen kan der især i koldt vejr, måske om vinteren, trække kold luft op fra gulvet og give en følelse af kulde i hele kroppen fra fødderne. Hos Det Halve Kongerige kan vi hjælpe dig med en løsning, fordi vi har fundet den perfekte modgift med Haflinger hjemmesko! De er ikke mindre end fantastiske, og holder dine fødder varme og tørre.
16 vare(r)
16 vare(r)

En god hjemmesko kan gøre en forskel, fordi:

... den holder fødderne varme

... tillader god luftcirkulation, så der ikke dannes sved overhovedet

... har en god fodseng, der støtter foden anatomisk

... muliggør en perfekt, behagelig pasform

... er bæredygtigt produceret og fri for forurenende stoffer, og er under konstant kontrol

... indeholder ingen syntetiske materialer

Sidst men ikke mindst skal man ikke glemme udseendet, selvfølgelig! Når alt kommer til alt ønsker du ikke bare at have noget på, men en hjemmesko, der passer perfekt til dig.

"Det perfekte par hjemmesko" betyder også et materiale, der passer til dine behov. Det øverste materiale til Haflingers hjemmesko er ofte ren uldfilt mens skoens såler er lavet af gummi eller filt. En stor fordel ved dette materialevalg er, at du let kan rengøre overfladerne, når som helst med en fugtig klud.

Hvis du ved første øjekast ikke har fundet en model i vores lagerbeholdning, der passer dig, er du velkommen til at kontakte os, så kan vi måske hjælpe med en anden model. Ring til Rie på mob. 2341 6990, læg gerne en besked, så ringer jeg tilbage.