INVERO

Susi tørklæde - Honig, Invero

Mød Susi tørklædet fra Invero, en ægte garderobe-favorit, der kombinerer tidløs elegance med utrolig komfort

På lager
549,00  DKK
  • 1-2 dages levering
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Naturlige materialer

Susi tørklæde - Honig

Velkommen til vores skønne univers af uldtørklæder. Denne gang præsenterer vi for dig vores Susi tørklæde i farven "Honig" fra det anerkendte brand Invero.

Dette vidunderlige trekant tørklæde er designet i ren merino uld, som er kendt for at være blødt, varmt og åndbart for at sikre optimal komfort. UD-værdien er justeret til ONE SIZE med målene ca. 200 cm x 140 cm, hvilket er rigelig plads til at svøbe sig ind i, på de kolde dage. Det klassiske hulmønster, der præger tørklædets overflade, tilfører et visuelt element af lethed og elegance, samtidig med at det giver en unik dynamik til tørklædets overordnede look. Kanterne er nænsomt syet med tråd i samme farve, hvilket giver en flot og harmonisk afslutning på designet.

Dens mangfoldige anvendelse gør dette Susi tørklæde til et sandt must-have i både efterårs- og vintergarderoben. Brug det som et varmt og moderigtigt tørklæde, eller lad det fungere som et lunt sjal over skuldrene på de ekstra kolde dage. Det stilrene design gør det ligeledes let at style og kombinere med alt fra huer, pulsvarmere, benvarmere til de lækreste strikvarer - enten fra Invero eller vores øvrige, håndplukkede leverandører.

For Invero er bæredygtighed og kvalitet helt essentielle kerneværdier. Derfor er dette Susi tørklæde, ligesom resten af vores Invero-sortiment, fremstillet af 100% OEKO-tex certificeret merinould. Dette sikrer både god kvalitet og ansvarlig produktion. Herudover foregår hele processen fra indfarvning til forarbejdning af garner udelukkende på strikkeværker i Tyskland, og afsluttes manuelt hos Invero. Det er både med til at sikre den høje kvalitet og gøre hvert enkelt produkt unikt.

For at bevare Susi tørklædets gode kvaliteter, anbefales håndvask med uldvaskemiddel og koldt vand. Det er også muligt blot at hænge tørklædet ud og lufte det - uld har den fordel, at det er selvrensende og nemt at holde.

Vigtige produktinformationer:

  • Fremstillet i 100% OEKO-tex certificeret merinould
  • ONE SIZE (Mål: ca. 200 cm x 140 cm)
  • Håndvask anbefales
  • Ansvarlig produktion
  • Presenteret af Invero
  • Tysk kvalitetshåndværk
Specifikationer
Varenummersusi honig
StørrelseONE SIZE
ProducentINVERO
MaterialeUld
ProduktionslandTyskland

ONE SIZE

Mål: ca. 200 cm x 140 cm

Håndvask med uldvaskemiddel om nødvendigt. Koldt vand.

Hæng dit tørklæde ud og lufte og det renser sig selv.

Invero

Tysk kvalitet og håndværk.

Invero tilbyder et bredt udvalg af designs og et næsten ubegrænset udvalg til enhver smag og lejlighed.
De populære trekant tørklæder fås i et væld af farver og designs, der ikke går af mode.

Kombiner tørklæder med huer, pulsvarmere, benvarmere eller strik fra Invero eller en af vores andre gode leverandører, hvor farver og design går hånd i hånd. 
Hos invero er der stort fokus på brugen og bæredygtigheden af materialer.

I alle kollektioner er der fokus på naturlige materialer samt materialer med optimal komfort, såsom økologisk bomuld og merinould.

Inveros kvalitetsuld kommer fra Piemonte, Italien. Indfarvning af garner foregår ligeledes i Italien på ansvarlig vis. Forarbejdning af garnerne foregår udelukkende på strikkeværker i Tyskland, hvorefter klipning, syning og pakning foregår manuet ved Invero.

Oplev komfort i alle livets aspekter med tøj og tilbehør fra invero.