Tegl pulsvarmer, Uldkompagniet

Ikke på lager

179,00 kr
Produktbeskrivelse

Tegl pulsvarmer 1 sæt

Pulsvarmerne er syet omkring tommelfingeren, således at varmen kan komme længere ned på hånden.

Ulden er strækbar, da den er strikket og kogt. Så har man et par tynde skindhandsker, kan de også trækkes hen over dem.

Det giver et fedt look og varme til fingrene.

Pulsvarmerne laves i farverne, som Uldkompagniets jakker, veste og ponchoer er syet op i og der er derfor altid mulighed for at mixe og matche med pulsvarmerne som tilbehør til disse.

One size.

Uldkompagniet

Uldkompagniet er den del af Jens Hjarsbæk Hessellund Rasmussens virksomhed. Jens er skovmand og varetager alle opgaver inden for skovbrug og plankeborde. Jens er bosiddende på Øland, med sin kone Birgitte og 3 drenge.
I 2018 ansatte Jens beklædningsdesigner og søster, Margrethe. Sammen har de udviklet uldkompagniet, som er en linje af uldjakker, ponchoer og puder, som supplement til plankebordene.
Til hverdag bliver tøjet designet og udviklet i butikken ”Designers Garden”, hvor Uldkompagniets værksted ligger. Til de store produktioner syes modellerne af professionelle syersker under ordnede forhold i Bulgarien.
Miljøet er med, når Uldkompagniet tænker produktion. Det vil sige, at der ikke kører en transport fra Bulgarien i tide og utide, med enkelte modeller til tilretning eller gennemsyn. Uldkompagniet sender en opsyet prøve med mønstrene, som også er tilrettet i alle størrelser. Det samme gør sig gældende med enkelt bestillinger eller specielbestillinger i lavt antal.
Dette betyder, at de opsyede modeller sidder i kassen først gang. Ingen tilretninger eller reklamationer pga. misforståelser. Altså minimum transport.

Når Uldkompagniet får modellerne klippet sørger vi for at der er mindst muligt spild af ulden. Når modellerne er klippet, så bliver der klippet 4 kanter i målene 17*17 cm af resterne. Disse kommer med modellerne til Danmark og bliver samlet til puder på systuen i Danmark.

Uldkompagniet er slow fashion, hvilket betyder at det ikke er brug og smid væk. Og det holder sig pænt, så det er meget sandsynligt at de ender i kassen til genbrug i stedet for skraldespanden.

For Uldkompagniet handler det om at få syet under ordnede forhold, mindske transport og skadelige stoffer og maksimal udnyttelse af råvaren.

Materialer

80% uld, 20% polyester.

Økotex 100 certificeret. Økotex 100 er et certifikat, som stiller krav til indhold af kemiske stoffer. Økotex 100 er en sundhedsmærkning, som beror på ”tiltro til tekstiler”. Økotex 100 betyder altså, at varen er testet og godkendt ud fra disse krav.

Vask: Rens anbefales.

Yderligere information
Varenummertegl pulsvarmer
FarveBrun
MaterialPolyester, Uld
ProducentUldkompagniet
Bedømmelser