Dately

Tid til intimitet - Datebox, Dately

Dateboks med samtalekort.

På lager
239,00  DKK
  • 1-2 dages levering
  • Gratis fragt ved køb over 499,-
  • Naturlige materialer

Tid til intimitet - Dateboks

Denne dateboks hjælper jer med at komme tættere på hinanden.

Nærvær, intimitet og nydelse er nøgleord, som danner rammerne for daten. Lær at skærpe jeres sanser og forkæl hinanden med berøring og kærlighed. Mærk tosomheden vokse mellem jer.

I vil blive introduceret til tantra, hvor I gennem forskellige øvelser skal lære at blive mere bevidste om og nærværende overfor hinanden.

Boksen indeholder:

  • Samtalekort (udviklet i samarbejde med parterapeuter)
  • Pleasure overraskelse

Dately

Dately har fundet sin vej til Det Halve Kongerige, da vi tror på, at et parforhold med nærvær og intimitet er et mere bæredygtigt forhold. Vi har alle brug for kærlighed og intimitet, og en dateboks kan være en sjov og kærlig afveksling og inspirator.

Ideen til Dately opstod under coronaepidemien, da der viste sig et behov for at par kunne gå på date sammen - hjemme. Ideen har vist sig at være eftespurgt, også efter corona. 

Der findes foreskellige slags datebokse, fælles for dem er at de alle er tilrettelagt, så du bare skal aftale med din partner, hvornår I skal på date. 

Hos Det Halve Kongerige har valgt at forhandle et udvalg af de mest populære bokse, både til nærvær og intimitet. Alle pakker sendes i vores diskrete indpakning.

Specifikationer
VarenummerTid til intimitet
ProducentDately