DATELY

4 hjemmedates - Tid til nærvær, Dately

4 hjemmedates i en kasse, der skaber minder, hvis du og din partner giver jer tid til nærvær og tid til hinanden.

På lager
  • 1-2 dages levering
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Naturlige materialer

4 hjemmedates - Tid til nærvær

Med Dately´s kasse med 4 hjemmedates Tid til Nærvær kan du og din partner nyde hinanden med udfordringer og oplevelser sammen.

De 4 dates er fyldt med særligt udvalgte og spændende produkter, som du og din partner kan bruge til at skabe nye minder og gode stunder.


Alle 4 dates er planlagt så I blot skal nyde tid til nærvær og tid til hinanden.

Kassen indeholder 4 dates, en med hot stone massage, et kærlighedsspil, et hjemme spa (engangs)  og samtalekort til jeres kærlighedssprog.

Oprindeligt lavet som adventskalender, men kan sagtens bruges efter jul og genbruges igen og igen året rundt. 

  • 4 hyggelige dates der skaber minder, nærvær og samhørighed

  • Alt lige fra samtalekort, velvære, spil og sjov 

  • 4 kasser, der har en samlet værdi af 983 kr

 

Dately

Dately har fundet sin vej til Det Halve Kongerige, da vi tror på, at et parforhold med nærvær og intimitet er et mere bæredygtigt forhold. Vi har alle brug for kærlighed og intimitet, og en dateboks kan være en sjov og kærlig afveksling og inspirator.

Ideen til Dately opstod under coronaepidemien, da der viste sig et behov for at par kunne gå på date sammen - hjemme. Ideen har vist sig at være efterspurgt, også efter corona. 
Der findes foreskellige slags datebokse, fælles for dem er at de alle er tilrettelagt, så du bare skal aftale med din partner, hvornår I skal på date. 

Hos Det Halve Kongerige har valgt at forhandle et udvalg af de mest populære bokse, både til nærvær og intimitet. Alle pakker sendes i vores diskrete indpakning.

Specifikationer
VarenummerTid til nærvær - (hvid kasse 4 dates)
ProducentDATELY
ProduktionslandDanmark
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:4 hjemmedates - Tid til nærvær, Dately
Din bedømmelse

Skab Magien derhjemme med Dately's Unikke Datebox-koncept

I en verden præget af travlhed og uforudsigelige begivenheder er det at finde tid til kvalitetstid med din partner ofte en udfordring. Dette var drivkraften bag skabelsen af Dately, det banebrydende danske iværksætterbrand, der har revolutioneret måden, par forbinder på. Styrk dit parforhold

Da verden blev ramt af den globale coronapandemi, og traditionelle datingmuligheder blev begrænset, opstod ideen om at bringe romantik og sjov ind i hjemmet gennem en unik datebox-løsning.

Dately er et innovativt koncept, der tilbyder par en spændende måde at gå på date i hjemmet. Dately dateboxe skaber øjeblikke af nærvær og intimitet, som hjælper med at styrke forholdet på den lange bane. Dately tilbyder flere forskellige versioner af dateboxe, der spænder fra traditionelle aktiviteter som spørgsmål, dans og madlavning til mere intime oplevelser.

Dately tilbyder en unik måde at forbinde med din partner på og skabe minder, der varer ved. Uanset om I vælger en traditionel datebox eller en mere intim version, hjælper vores koncept med at bringe jer tættere sammen og skaber en pause fra hverdagens stress og jag. Vores dateboxe giver mulighed for at prioritere jeres forhold og skabe et stærkere bånd.

Sådan fungerer det:

Det er simpelt! Vælg en Dately-box, der matcher jeres præferencer. Åbn den for at afsløre en skræddersyet dateoplevelse, der inkluderer alt fra udfordrende spørgsmål til at lære hinanden bedre at kende, til romantisk dans og lækre opskrifter, der kan tilberedes sammen. Følg vejledningen, og skab en aften fyldt med intimitet og sjov derhjemme.

Alle datebokse er skræddersyede til forskellige par, da hvert parforhold er unikt. Derfor tilbyder vi et udvalg af Dately-boxe, der passer til forskellige interesser og præferencer. Uanset om I ønsker at udforske nye aktiviteter sammen, eller ønsker en mere intim oplevelse, har vi en datebox, der passer til jer. Udover de planlagte aktiviteter og oplevelser inkluderer hver Dately-box en lille ekstra overraskelse, der tilføjer en ekstra dimension af spænding og glæde til jeres aften derhjemme.

Dately har med sit nyskabende koncept ændret måden, par dater på. Ved at tilbyde en bred vifte af dateboxe, der spænder fra traditionelle aktiviteter til mere intime øjeblikke, giver vi par mulighed for at styrke deres forhold og skabe minder sammen. Tag skridtet og bring romantikken tilbage til dit hjem med Dately - hvor hver aften er en ny chance for at forbinde, lege og elske på den mest nærværende måde.