handsker

På denne side finder du vores store udvalg af forskellige handsker og vanter til voksne i uld. Du finder handskerne i et væld af farver og former, så du kan finde lige præcis det par, du leder efter. Fælles for vores udvalg er den høje kvalitet, fokus på naturmaterialer og bæredygtig produktion.

I vores sortiment finder du nogle af vores mest populære mærker, bl.a. Gorridsen, Pure Pure og Undarmaa. Ved at klikke på de forskellige produkter, kan du nemt finde mere information samt en oversigt over de brugte materialer. Gå på opdagelse i vores sortiment nedenfor.

Læs mere Læs mindre

15 varer

pr. side

Lækre uldhandsker og -vanter, der holder dig varm hele vinteren

Når mørket og kulden rammer Danmark, er det vigtigt at holde sig varm, både inde og ude. Det er vigtigt at beskytte hele kroppen, herunder også de mere udsatte områder som hænder og fødder. En af de mest effektive måder at gøre dette på, er med et par gode uldhandsker eller vanter. Det er vigtigt at vælge vanter i et godt og varmt materiale.

Med et par uldhandsker kan du sagtens nyde lange gå- og cykelture om vinteren, og du undgår nemmere tørre og kulderamte hænder. I vores udvalg finder du både tykke og tynde handsker, der holder dig og dine hænder varme året rundt. Fælles for vores udvalg er deres høje kvalitet samt bæredygtige design, materialer og produktion.

Find alt til den bæredygtige garderobe

Hos Det Halve Kongerige gør vi det nemt at handle miljøbevidst og bæredygtigt. Vi har fokus på miljøvenlige materialer, produktion uden kemikalier og en fair behandling og betaling af arbejdere. Vores udvalg af varer tager udgangspunkt i mærker, der søger for at passe på både dig og planeten. Vi forhandler mærker, der søger at leve i pagt med naturen og ikke blot udnytte den.

Udover vores udvalg af handsker og vanter i uld, forhandler vi også mange andre produkter og beklædningsgenstande. Gør dig helt klar til de varme måneder ved at se vores udvalg af huer, tørklæder og halsedisser. Hold godt øje med vores hjemmeside for løbende tilbud og kampagner. Ønsker du at læse mere om vores bæredygtige overvejelser? Så klik her.

Spørgsmål og svar

Skulle du have spørgsmål til Det Halve Kongerige, vores produkter eller noget helt tredje, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan finde al kontaktinformation, herunder telefon og mail, nederst til venstre på hjemmesiden. Vi besvarer alle henvendelser indenfor 24 timer alle hverdage. Ønsker du at læse mere om, hvordan Det Halve Kongerige opstod, og hvem vi er, kan du læse mere ved at klikke her.

Hos Det Halve Kongerige får du altid hurtig levering indenfor 1-2 dage alle hverdage. Skulle du have brug for det, har du hele 14 dages returret. Køber du for over 399,- DKK, får du desuden også gratis levering. Vi glæder os til at høre fra dig!