huer

Med Danmarks genstridige vejr er en uldhue en essentiel del af hverdagspåklædningen. Hos dethalvekongerie.dk har vi derfor fundet de dejligste og blødeste uldhuer, der holder dig varm året rundt. På denne side finder du de fineste huer i de lækreste materialer.

Vores store udvalg af uldhuer til damer findes i forskellige materialer. Vi har blandt andet huer i merino- og alpaca uld samt uldblandinger med mohair og cashmere. Uldhuerne kommer desuden i alverdens farver og pasform, så du kan helt sikkert finde en hue, der passer til netop dig og dine ønsker.

Læs mere Læs mindre

26 varer

pr. side

Godt klædt på

Undgå kolde ører og ubehageligt kløe med de blødeste huer i merinould og alpaca. Ønsker du ekstra komfort, kan du også vælge en hue i cashmere eller mohairblanding. Kom let igennem vinteren med en flot, varm og behagelig uldhue, der komplementerer din stil.

Vinter betyder hygge og komfort. Mangler du lidt ekstra varme til kroppen, kan du finde vores store udvalg af lækker cashmere og strik her. Har du problemer med kroniske kolde tær under de lange vintermåneder, kan du ligeledes finde de dejligste hjemmesko i uld her.

Miljøvenlige materialer

Hos dethalvekongerige.dk holder vi vinteren for døren med vores holdbare og miljøvenlige materialer. Vi går op i bæredygtighed, og derfor er alle vores produkter selvfølgelig fremstillet bæredygtigt og med stor fokus på produktion og menneskelige vilkår. Uld er et yderst bæredygtigt materiale, som er blevet brugt og elsket gennem hundrede år.

Uld findes i forskellige kvaliteter og tykkelser alt efter forhold og race. Merinould stammer fra merinofår, hvis lange og tynde uldfibre giver mindre krads og kløe end almindeligt fåreuld. Alpacauld er blødt og tykt og giver god beskyttelse under den lange vinter. Mohair er kendt for sin glansfuldhed og isolation. Disse materialer er gennemgående i vores vareudvalg, netop grundet deres alsidighed, holdbarhed og komfort. Vi har derfor også et stort udvalg af tørklæder i silke og uld her.

Bæredygtig baggrund

Blandt vores udvalg af uldhuer finder du ikke blot huer i flotte designs, men huer med en god historie bag sig. Ønsker du mere information om en hues historie, skal du blot klikke på den. Her finder du produktionsinformation, information om materialer og pleje. Vil du læse mere om vores syn på bæredygtighed, så læs med her.  Ønsker du mere information om historien og menneskerne bag Det Halve Kongerige, kan du læse med her. Du er altid velkommen til at sende os en mail med spørgsmål. Vores kontaktinformationer finder du nederst på siden.