poncho

På denne side finder du vores fantastisk lækre udvalg af ponchoer fra vores populære mærker Blusbar by basics samt Marianne Gorridsen. Omfavn dig selv i en stilren uldponcho, der med sikkerhed holder dig varm og tilpas hele vinteren. En poncho er nem og hurtig at påføre, og den er derfor ideel til næsten enhver anledning - hvis du er på farten, hvis du har brug for ekstra varme over en jakke eller blot til at holde dig varm i hjemmet.

Vores udvalg af ponchoer i uld findes i forskellige designs og uldblandinger såsom cashmere og merinould. Alle ponchoer er i størrelsen ’one size’.

Læs mere Læs mindre

2 varer

pr. side

Ponchoen – en alsidig og nem løsning

En poncho er en alsidig beklædningsgenstand, hvilket betyder, at den kan bruges i mange former og henseender. Designet giver god frihed og er yderst behagelig at have på. Ponchoen blev opfundet i Andesbjergene til at holde bæreren varm, og den er nu kendt i hele verden.

Grundet sin simple og elegante form, kan ponchoen bruges til mange forskellige formål og på mange forskellige måder. Sno den sammen til et tørklæde, tag den over skuldrene eller noget helt tredje. Med en poncho er det kun fantasien, der sætter grænser.

Et eventyr i uld

Der findes mange forskellige former for uld, men de mest populære er bl.a. merinould, kashmir og alpaca. Vi husker alle de stride og kradsende sokker i fåreuld, og det er netop her, at denne type uld adskiller sig. Merinould, kashmir og alpaca sikrer dig alle den bedste komfort, da de er væsentligt blødere og mere komfortable, samtidig med at de giver god varme og åndbarhed.

Det er vigtigt at passe godt på tøjgenstande i uld. Klikker du på varen, kan du finde detaljeret informationer om ulden, samt hvordan du passer bedst på din nye uldponcho. Du finder også information om dens produktion og mærke. Hos dethalvekongerige.dk er vi helt vilde med uld, og du kan her finde vores udvalg af bl.a. cardigans, strømper og strik. Ønsker du at læse mere om, hvorfor vi elsker uld og bæredygtighed? Så læs med her.

Ikke på lager? Så kontakt os!

Hos Det Halve Kongerige ønsker vi ikke at bidrage til et overforbrug i tøjindustrien. Derfor har vi kun et lille lager af ponchoer tilgængelige, så der undgås unødig produktion. Er din ønskede vare derfor ikke tilgængelig, er du mere end velkommen til at kontakte os for bestilling af produkter.

Vores normale leveringstid er på 1-2 hverdage, men der kan forekomme længere leveringstider, hvis/når vi skal bestille et produkt hjem. Vi tilbyder fri fragt ved køb over 399kr samt 14 dages returret. Har du spørgsmål, overvejelser eller brug for vejledning? Så kontakt os gerne via mail eller telefon. Du finder vores kontaktinformation nederst til venstre på hjemmesiden. Vi er også at finde i vores lækre showroom, som du kan læse mere om her.