tørklæder

Hos Det Halve Kongerige tilbyder vi en lang række lækre uld tørklæder i flere forskellige farver, mærker og materialer. Uld tørklæderne og sjalerne kan benyttes som hovedbeklædning eller rundt om halsen. Det er kun fantasien, der sætter grænser, så dyk ned i et eventyr af stilfulde og elegante tørklæder til enhver lejlighed her.

Læs mere Læs mindre

Varer 1-36 af 180

Side
pr. side

Uld tørklæder fra populære brands

Tørklæder er yderst populære uanset anvendelse. Derfor har vi et bredt udvalg af tørklæder og sjaler i uld, kashmir og andre materiale-kombinationer fra forskellige brands. Hos Det Halve Kongerige finder du smukke uld tørklæder og sjaler fra populære brands som Aperitif, Sophie Digard, Corrymoor, Gauge & Ply og Lassesor. Der er ingen tvivl om, at du kan finde et tørklæde, som dækker dine behov og ønsker. Du kan benytte det som hovedbeklædning, håropsætning, halsbeklædning eller noget helt tredje. Kært barn har mange navne, og her er tørklæder ingen undtagelse. Kan du lide et elegant design, gode værdier og skønne materialer, så er vores tørklæder lige noget for dig.

Skab dit eget personlige look 

Vi går op i, at du kan skabe dit eget look med et personligt præg. Derfor tilbyder vi ikke kun et hav af forskellige tørklæder, men også andre beklædningsdele. Du kan kombinere dit favorit uld tørklæde med vores kashmir strik, som er lavet i lækkert kashmir eller uldmix, og som giver den varmeste og blødeste fornemmelse. Med vores kashmir og uld kan du altid holde varmen og samtidig stå knivskarpt udseendemæssigt. Mangler hovedet en god beklædning, så har vi ligeledes et formidabelt udvalg af huer til enhver smag. Vores huer er lavet af merino uld, uld blandinger med mohair og cashmere. Står den på hjemmehygge hen over vinteren, har vi erfaret, at hjemmesko er et must. Her tilbyder vi moderne, varme og behagelige hjemmesko fra det tyske og kendte Haflinger.

Det Halve Kongerige er her for dig

Hos Det Halve Kongerige er vi ikke kun vilde med vores fantastiske produktsortiment, hvor alle kan være med – vi gør også en dyd i at yde god kundeservice, så du kan få den bedste helhedsoplevelse. Vi har et stort udvalg af beklædning, sko, accessoires, pleje-produkter og gavekort, så tøv endelig ikke med at hive fat i os. Du kan altid tage kontakt til os via telefon, mail eller besøge os i vores skønne showroom, hvor vi står klar til at hjælpe og vejlede. Vi glæder os til at høre fra dig. Kun det bedste er godt nok til en konge og dronning.