undertøj

På denne side finder du vores lækre udvalg af undertøj og basisbeklædning til herre. Fælles for alle produkterne er den gode kvalitet, planetomsorg, fairtrade og stilsikre designs. Her på siden finder du vores sortiment af bl.a. leggins, t-shirts, undertrøjer med både lange og korte ærmer samt underbukser i forskellige farver. Vores udvalg byder på populære mærker såsom BLUSBAR by basics, Engel Natur og Living Crafts, der alle producerer i bæredygtige materialer såsom økologisk bomuld, merinould, uldblandinger og silke.

Læs mere Læs mindre

5 varer

pr. side

Gør noget godt for dig selv og naturen

I Danmark siger vi ofte, at der ikke findes dårligt vejr, kun dårlig beklædning. Det er vi enige i. Start din dag på bedste vis med det blødeste undertøj, der ikke blot er godt for dig, men også naturen. Med undertøj fra Det Halve Kongerige behøver du ikke at gå rundt med dårlig samvittighed, tværtimod. Vores undertøj er i de blødeste uldblandinger med bl.a. merinould, og så er det produceret uden skadelige stoffer og farver, der især er vigtigt, når det er i langtidskontakt med din hud.

De kolde måneder kalder på et godt basislag, og her er merinould særlig effektiv. Merinoulden er til forskel fra almindelig uld utrolig blød og behagelig. Den hjælper med at regulere kropstemperaturen, så du hverken fryser eller sveder. Forkæl dig selv eller en du holder af, mens du passer på andre og naturen. Tag et kig på vores store sortiment til herren i dit liv her.

Komfort, kvalitet og bæredygtighed

Hos Det Halve Kongerige er det komfort, kvalitet og bæredygtighed, der danner grundlag for vores produkter og handel. Vi har fokus på, at vores produkter og beklædning ikke blot er lavet med de bedste præmisser for naturen, men også de mennesker, der producerer den. En bæredygtig produktionsproces er også lig med gode forhold og leveløn. Dette betyder en produktion uden farlige kemikalier og med bæredygtige råvarer og materialer. Fra erfaring ved vi, at det giver tøj med den bedste komfort og kvalitet, så du ikke skal gå på kompromis med din egen velvære.

Bæredygtighed er vigtigt for både dig, mig og os, og kunne du tænke dig at læse mere om, hvordan vi har fokus på bæredygtighed, kan du læse med her https://www.dethalvekongerige.dk/baeredygtighed

Spørgsmål og henvendelser

Sidder du inde med spørgsmål angående et produkt eller en vare, eller er du blot nysgerrig om webshoppen, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for 24 timer alle hverdage. Ønsker du at kontakte os, kan du altid finde vores kontaktoplysninger nederst på siden. Ønsker du at læse mere om vores webshop, og hvordan Det Halve Kongerige opstod, er du velkommen til at læse mere her.