cardigans

En cardigan er en hel essentiel del af garderoben hos mange kvinder. En cardigan i uld kan bruges året rundt og optager derfor ikke unødig plads i klædeskabet. Sving den over skuldrene på en kold sommeraften, eller hold dig varm og stilfuld gennem vinter og efterår.

Nedenfor finder du vores udvalg af cardigans i forskellige længder, farver og stile. Du finder også uldcardigans i forskellige tykkelser og blandinger, så du altid kan føle dig godt tilpas.

Læs mere Læs mindre

9 varer

pr. side

En regnbue af cardigans

Uanset dine ønsker og behov, kan du nemt finde din nye yndlingscardigan hos Det Halve Kongerige. Derfor finder du her cardigans til alle behov og ønsker. Er du mest til den klassiske cardigan i hoftelængde med knapper? Eller er du helt vild med wrap-detaljer og skønne farver? Så har vi med sikkerhed en cardigan til dig.

En lang og varm uldcardigan er et oplagt valg til de koldere måneder, da den både beskytter ben og bag. En kortere cardigan er god at have med sig i sommerens omskiftelige vejr og til de lidt kølige aftener. Vælg en cardigan i din yndlingsuldblanding såsom cashmere og merinould.

Bæredygtige mærker og materialer

Hos Det Halve Kongerige er bæredygtighed en stor del af vores identitet. Vi hjælper dig med at tage et nemt klimavenligt valg, så du kan shoppe med god samvittighed. Derfor finder du her cardigans i bæredygtige mærker såsom Blusbar by basic og Marianne Gorridsen.

Vi forhandler naturlige beklædningsgenstande i naturmaterialer som eksempelvis uld, bomuld, bambus og silke, så du kan være god ved både dig selv og naturen. Cashmere og merinould er to af de blødeste former for uld, og de er derfor et perfekt materiale til strik og cardigans. Hop over i vores brede udvalg af strik her og her.

Uld er også kendt for sin gode åndbarhed og evne til at holde kulden ude. Er der fodkoldt i hjemmet, eller vil du gerne holde fødderne dejligt varme hele dagen, kan du se vores udvalg af uldsokker lige her. Hos Det Halve Kongerige finder du også vores lækre udvalg af diverse huer i de blødeste udlblandinger samt andre essentielle accessories.

Velkommen til kongeriget

Hos dethalvekongerige.dk kan du hjælpe os med at gøre en grøn forskel, alt imens du forkæler dig selv. Har du derfor lyst til at læse mere om vores overvejelser, når det kommer til bæredygtighed, kan du læse videre her.   

Det er vigtigt for os at give alle i kongeriget den bedste oplevelse. Sidder du derfor inde med spørgsmål, sidder vi klar til at svare på alt mellem himmel og jord. Vi kan kontaktes via telefon og mail, og vi bestræber os på at besvare alle dine spørgsmål inden for 24 timer i alle hverdage. Find vores kontaktinformation til venstre i bunden af hjemmesiden. Vi glæder os til at høre fra dig!