Kashmir strik og trøjer

Kashmir er et fantastisk materiale, som er yderst blødt og god til at holde varmen i. Her finder du strik og trøjer i kashmir og uldmix fra Gorridsen Design. Få et indblik i sammensætningen af kashmir og uldmix med et skandinavisk look her, og find dine favoritter. Mulighederne er mange, så det er blot med at dykke ned i vores bæredygtige univers af kashmir strik.

1-48 af 79
1-48 af 79

Kashmir strik og meget mere

Hos Det Halve Kongerige er vi helt pjattet med kashmir og uldmix. Derfor har vi et bredt udvalg af lækre kashmir trøjer, sweatere, bluser og strik. Vi forhandler et bredt udvalg af kashmir strik fra Gorridsen Design, hvor den skandinaviske stil kommer til udtryk i samspil med bæredygtige værdier. Der er alt til enhver smag, uanset om du ønsker en strik, der er uden ærmer, kortærmet, langærmet, med v-udskæring eller cardigan. Fælles for alle er, at produkterne er lavet af kashmir eller uldmix, som er det blødeste og dejligste at have på, og så findes de i et væld af smukke farver. Så hvad enten du er til grå, rød, blå eller sort, så har vi stensikkert et farvevalg efter din smag.

Flere varianter og kombinationer

Vi har et bredt produktsortiment, så der er garanteret kashmir trøjer, sweatere, bluser og strik efter din smag. Den gode kvalitet er ikke at tage fejl af og i kombination med de stilfulde, elegante og varme kashmir strik, er det den perfekte beklædning til enhver lejlighed. Kashmir strik er samtidig nemt at kombinere med andre beklædninger. Går du rundt derhjemme en kold vinteraften, kan de let kombineres med et par lækre hjemmesko. Hvis du skal en tur ud i byen, kan de eksempelvis kombineres med et af vores mange stilfulde tørklæder eller en varm og behagelig hue.

Vi hjælper dig på rette vej

Hos Det Halve Kongerige elsker vi glade kunder. Derfor står vi altid klar til at rådgive, vejlede og besvare dine spørgsmål, hvad end det måtte omhandle. Du er hjertelig velkommen til at besøge os i vores showroom, som har åbent på hverdage - dog kun med forudgående aftale. Hos Det Halve Kongerige får du smuk og kvalitetsbevidst beklædning, hvor der samtidig er fokus på klimabelastning, bæredygtighed og fysiologiske fordele. Kontakt os allerede i dag på telefon, mail eller i showroomet. Vi ser frem til at høre fra dig!