cashmere strik

Cashmere er et fantastisk materiale, som er yderst blødt og god til at holde varmen i.

Her finder du strik og trøjer i cashmere og uldmix. En cashmerebluse er eksklusiv og luksuriøs og specielt kendt for sin blødhed og varme. Cashmere kommer fra underuld af cashmeregeder, der typisk lever i Centralasien.

Få et indblik i sammensætningen af cashmere og uldmix med et skandinavisk look her, og find dine favoritter. Mulighederne er mange, så det er blot med at dykke ned i vores bæredygtige univers af cashmere strik.

Læs mere Læs mindre

Varer 1-36 af 57

Side
pr. side

Cashmerestrik og meget mere

Hos Det Halve Kongerige er vi helt pjattet med cashmere og uldmix. Derfor har vi et bredt udvalg af lækre cashmere trøjer, sweatere, bluser og strik. Vi forhandler et bredt udvalg af kashmir strik fra Gorridsen Design, hvor den skandinaviske stil kommer til udtryk i samspil med bæredygtige værdier. Der er alt til enhver smag, uanset om du ønsker en strik, der er uden ærmer, kortærmet, langærmet, med v-udskæring eller cardigan. Fælles for alle er, at produkterne er lavet af cashmere eller uldmix, som er det blødeste og dejligste at have på, og så findes de i et væld af smukke farver. Så hvad enten du er til grå, rød, blå eller sort, så har vi stensikkert et farvevalg efter din smag.

Cashmere

Cashmere er et af de fineste fibre, der findes, og det er ikke kun dens blødhed og varme, der gør den så eftertragtet. Cashmere er også et meget holdbart materiale, der kan holde i mange år, hvis det bliver taget ordentligt vare på. Cashmere uld er en blød og luksuriøs type uld, der stammer fra cashmeregeden. Det er et populært valg til tøj, især til varme og bløde cashmere bluser, der kan være et centralt element i enhver kvindes garderobe.

En af de vigtigste faktorer, når det kommer til cashmere, er dens tykkelse. Cashmere fibre varierer i tykkelse, og jo tyndere fibrene er, desto blødere og mere luksuriøse vil cashmere blusen føles. Tykkelsen af fibre bestemmer også holdbarheden af cashmere blusen. Cashmere-producenter kan også variere kvaliteten af deres cashmere, og forskellige kvalitetsniveauer vil påvirke prisen på en cashmere bluse. Kvaliteten af cashmere bluser afhænger også af, hvordan fibrene behandles og behandles under produktionen.

Produktion af cashmere bluser

Når det kommer til produktionen af cashmere bluser, har Det Halve Kongerige udvalgt producenter, der følger bæredygtige og etiske praksisser og har et godt ry for kvalitet og holdbarhed. Vores overvejende producent af cashmere bluser er Marianne Gorridsen design, der får produceret cashmere bluser i Italien. Italien har en lang tradition for at producere kvalitetsprodukter af høj kvalitet, herunder tøj og tekstiler. Italienske producenter er ligeledes kendt for deres håndværk og omhyggelige arbejde med at skabe smukke og holdbare cashmere bluser, og mange cashmere bluser bliver produceret i Italien. Når det kommer til produktionen af cashmere bluser, bruges forskellige teknikker, herunder strikning og syning.

Desuden er arbejdsforholdene og arbejdstagerrettighederne generelt bedre i Italien end i nogle af de centralasiatiske lande, hvor en del af cashmere-produktionen foregår. Italien har stærkere arbejdslovgivning, og producenterne i Italien er ofte mere fokuserede på bæredygtighed og etik i deres produktion. Endelig er der også en fordel ved at have produktionen i Europa, da det er tættere på. Det betyder, at cashmere bluserne kan leveres hurtigere og mere effektivt, hvilket kan reducere omkostningerne og forbedre kundeoplevelsen.

Flere varianter og kombinationer

Vi har et bredt produktsortiment, så der er garanteret kashmir trøjer, sweatere, bluser og strik efter din smag. Den gode kvalitet er ikke at tage fejl af og i kombination med de stilfulde, elegante og varme cashmerestrik, er det den perfekte beklædning til enhver lejlighed. Kashmir strik er samtidig nemt at kombinere med andre beklædninger. Går du rundt derhjemme en kold vinteraften, kan de let kombineres med et par lækre hjemmesko. Hvis du skal en tur ud i byen, kan de eksempelvis kombineres med et af vores mange stilfulde tørklæder eller en varm og behagelig hue.

Vi hjælper dig på rette vej

Hos Det Halve Kongerige elsker vi glade kunder. Derfor står vi altid klar til at rådgive, vejlede og besvare dine spørgsmål, hvad end det måtte omhandle. Hos Det Halve Kongerige får du smuk og kvalitetsbevidst beklædning, hvor der samtidig er fokus på klimabelastning, bæredygtighed og fysiologiske fordele.

Her er nogle spørgsmål, som vores kunder ofte stiller om cashmere bluser:

Hvordan skal jeg vaske min cashmere bluse?

Cashmere bør håndvaskes i koldt vand med uldvaskemiddel og tørres fladt for at undgå krympning og misfarvning.

Hvordan kan jeg passe på min cashmere bluse?

Det anbefales at vaske cashmere bluser i hånden i koldt vand eller i masknie på uldprogram med et uldvaskemiddel og derefter lægge dem fladt til tørre. Undgå at hænge cashmere bluser op, da det kan ændre formen og trække blusen lang.

Hvordan kan jeg undgå huller i min cashmere bluse?

Cashmere er et meget blødt og delikat materiale, så det kan blive beskadiget let. Undgå at bære din cashmere bluse med skarpe genstande og sørg for at opbevare den på en tør og støvfri plads.

Hvad kan jeg gøre, hvis min cashmere bluse begynder at fnugge?

Fnugning er en naturlig proces, der opstår, når cashmere bluser slides. Brug en fnugrulle eller en blød børste til at fjerne fnug fra blusen.

Hvorfor er cashmere bluser dyrere end andre typer bluser?

Cashmere fibre er en eksklusiv type uld, der kun kan udvindes fra cashmeregeder, og produktionen af cashmere er en lang og omhyggelig proces. Derudover er produktionen af cashmere bluser ofte mere arbejdskrævende, hvilket også påvirker prisen.

Er cashmere-produktion bæredygtig?

Cashmereproduktionen kan være bæredygtig, men det afhænger af producenten og deres tilgang til produktionen. Nogle producenter prioriterer bæredygtighed og etisk produktion, mens andre ikke gør det. Kunder kan undersøge forskellige mærker og producenter for at finde dem, der prioriterer bæredygtighed og etisk produktion. Hos Det Halve Kongerige har vi udvalgt leverandører, der lever op til vores værdier i forhold til bæredygtige produktionsforhold af cashmere bluser.