undertøj

På denne side finder du lækkert uldundertøj og loungewear fra forskellige bæredygtige brands. Du finder blandt andet uldundertøj fra det tyske mærke Engel og Engel Sports. Find din nye yndlingsbluse fra Gai+Lisva, eller forkæl dig selv med en flot silketop fra Gauge & Ply. Hold dig varm med de dejligste uldleggings fra Blusbar.

Gå på opdagelse i vores store udvalg af trusser, leggings, bluser, toppe, kjoler og sportswear.

Læs mere Læs mindre

33 varer

pr. side

Komfort og velvære

Nutidens travlhed har det med at sætte sig i kroppen. Sæt fokus på din egen komfort og velvære hele dagen med vores bæredygtige undertøj og loungewear. Vores store udvalg af undertøj og loungewear er i den bedste kvalitet, hvorfor det hverken klemmer, kradser eller klumper. Vi har nemlig fokus på de dejligste materialekombinationer, så både du og miljøet ikke lider last. Med det rigtige uldundertøj, kan du føle dig som den bedste version af dig selv – hele dagen.
Prøv også vores bløde og behagelige leggins kombineret med en af vores flotte toppe.

De lækreste materialer

Hos Det Halve Kongerige har vi fokus på komfortable og bæredygtige materialer samt design. Mange af disse varer er uldblandinger, da de forskellige former for uld sikrer god komfort og varmeregulering. Ligeledes er mange af varerne 100% økologiske, så både du og din hud får en masse kærlighed. Du vil også finde genanvendte og genanvendelige materialer som silke. Alle materialer sikrer dig god åndbarhed, varme og komfort gennem hele året.

Med gode designs og miljøvenlige materialer, får du en varer med lang holdbarhed, så du samtidig skåner miljøet for overforbrug og mikroplastik.

Plads til hygge

Gør plads til hyggen og vær god ved dig selv. Et godt hus starter med et godt fundament, og vi ser undertøj som fundamentet til en god dag. Vælger du derfor et godt ’fundament’, kommer du let igennem dagens udfordringer. Hygge behøver nemlig ikke kun at være på sofaen under tæppet, men kan også være et dejligt sæt uldundertøj.

Hvis du elsker blødhed, komfort og varme, kan du ligeledes forkæle dig selv med et par af vores lækre hjemmesko. Du kan finde vores populære hjemmesko her. Mangler du en trøje til de lidt koldere dage, kan du gå på opdagelse i vores smukke cashmeretrøjer. Udvalget af cashmeretrøjer og strik kan du finde her.