Merinould

På denne side finder du vores udvalg af undertøj, som enten er fremstillet i ren merinould eller merinould vævet sammen med silke. På grund af sine kradsefri og fine kvaliteter samt temperaturregulerende og svedafvisende evner, er merinould perfekt egnet til undertøj.

Blandt vores udvalg finder du flere praktiske beklædningsgenstande som leggings og trøjer, som er perfekte under tøjet i det kolde måneder eller kølige sommernætter. Se vores sortiment nedenfor.

30 vare(r)
30 vare(r)

Undertøj af uld i høj kvalitet

Hos Det Halve Kongerige er vi vilde med uld – faktisk var mohairgeden en stor del af vores grundlæggers liv. Siden da har vi taget skridtet videre og fokuseret mere på merinould. Nu er merinould en stor inkorporeret del af vores sortiment. Da tekstiler i merinould er elastisk, fint og blødt, bruges det ofte til undertøj.

Merinould ser i forhold til almindeligt ud meget finere, da det har en markant tyndere fibertykkelse. De tynde fibre gør, at merinould modsat almindelig uld ikke kradser. Merinould holder utroligt godt på varmen, samtidig med, at det er hydrofilt, hvilket vil sige, at det optager vand uden at blive fugtigt. Derudover er merinould resistent overfor mikrobiel vækst, som betyder, at det ikke lugter, hvorfor undertøjet kan bruges mange gange mellem vaske.

Tøj i bæredygtige materialer

I Det Halve Kongerige forhandler vi kun tøj med merinould, der som minimum er OEKO-TEX og mulesing-fri, da vores værdier bygger på, at alle dyr skal behandles med respekt. Når et materiale er OEKO-TEX-certificeret betyder det, at materialet er uden sundhedsskadelige kemikalier og allergifremkaldende stoffer. Når du køber undertøj med merinould hos os, kan du derfor være sikker på, at tøjet er produceret i produkter af høj, miljøvenlig kvalitet.

Foruden undertøjet i merinould, forhandler vi naturligvis også et væld af produkter i forskellige kvaliteter til at holde varmen. I tilbehøret finder du blandt andet et udvalg af lækre hjemmesko og varme huer. Leder du efter overdele i højeste kvalitet, kan du med fordel tage et kig på vores udvalg af strik i cashmere.

Handl med god samvittighed hos Det Halve Kongerige

Det Halve Kongerige er en butik, der foruden vores ønske om at alle dyr skal behandles ordenligt, sigter efter at opnå det højst mulige bæredygtige og klimavenlige perspektiv. Når du køber en vare hos os, kan du altid være sikker på, at du køber produkter i hvis produktion, der er taget højde for klimabelastningen, bæredygtighed og dyrevenlighed. Det Halve Kongerige går desuden op i, at de varer vi indkøber er produceret under ordnede forhold - primært i Europa men også brands, der trækker tråde til andre verdensdele. Du kan læse mere om vores holdning til bæredygtighed her.

Vi bestiller kun de varer hjem som der er brug for, hvorfor der indimellem kan være forlængede leveringstider på vores varer. Dog, vil leveringstiden oftest være kort. Har du overvejelser, tanker og spørgsmål til vores produkter eller din ordre, hører vi gerne fra dig på vores mail. Se vores kontaktinformationer nederste på siden - Vi ser frem til at høre fra dig!