veste

Intet er så dejligt, som varmen fra en lækker strikvest. Veste varmer lige der, hvor du har brug for det. Her finder du vores store udvalg af de smukkeste veste til damer i lækre designs. Udvalget byder på forskellige uldblandinger i bedste kvalitet. Du finder bl.a. veste i merinould, alpaca, GOTS-certificeret bomuld og lækkert bambusstof.

Vi forhandler et udvalg af designstærke og miljøbevidste mærker såsom BLUSBAR by basics, Gai + Lisva, Marianne Gorridsen, Esencia og BAMBOO by basics. Find din nye yndlingsvest i sortimentet nedenfor.

Læs mere Læs mindre

5 varer

pr. side

Smarte veste til kvinder

Vores store udvalg af smarte veste til miljøbevidste kvinder taler næsten for sig selv. Vi forhandler en verden af smukke designs i lækre farver og endnu mere lækre materialer. De flotte strikveste finder du i naturmaterialer og lækker uld. Er du til luksuriøst cashmere, behagelig merino eller blød alpaca? Så har vi den helt rigtige vest til dig.

Vores udvalg af veste fås i forskellige designs, så du har mulighed for at vælge lige præcis den vest, der passer bedst til din personlige stil og dit behov. Vesten er ideel til ekstra varme, og den kan nemt bruges til at opbygge varmende lag over en trøje, skjorte m.m. Vestene fås i tyndere og tykkere alternativer, så du nemt kan skifte sommervesten ud med en tykkere uldvest, når vejret vender. Mangler du mere lækkert til garderoben, så kig på vores fine udvalg af cardigans og strik i uld.

Bambus er det nye sort

På siden finder du smukke og unikke veste fra mærket BAMBOO by basics, der også er en del af det lækre BLUSBAR by basics. Specielt ved dette er det høje indhold af bambus, der er en af de  mest hurtigtgroende planter på jorden. Dette gør bambus til et ekstremt miljøvenligt naturmateriale, der også har gode egenskaber som stof.

Bambusstof er utroligt blødt og behageligt at have på grundet sine glatte fibre. Det er både svedabsorberende- og transporterende, og det er også antibakterielt, hvilket afhjælper svedlugt. Bambus er naturligt temperaturregulerende, præcis som uld, og den er et lækkert alternativ til en uldvest, når du har brug for noget lettere til de varmere måneder.

Det Halve Kongerige – naturen og miljøbevidsthed i fokus

Hos Det Halve Kongerige gør vi det nemt at tage det rigtige valg, både i forhold til dig selv, naturen og miljøet. Vi forhandler kun mærker, der har fokus på miljøbevidsthed hele vejen igennem. Fra design, produktion og distribution. Du behøver derfor ikke bekymre dig, når du rejser rundt i vores udvalg, og du kan handle med god samvittighed.

Bæredygtig produktion betyder dog også, at vores lager i nogle tilfælde kan være begrænsede, så vi undgår overproduktion. Er en vare ikke på lager, eller savner du noget på vores hjemmeside, er du derfor hjerteligt velkommen til at tage kontakt til os. Så bestiller vi gerne det hjem, som du går og har brug for. Du kan nemt finde vores kontaktinformation nederst på siden.