hjemmesko

Uld hjemmesko er indbegrebet af hjemme-hygge. Hos Det Halve Kongerige tilbyder vi et bredt udvalg af uld hjemmesko og sutsko fra det velkendte og anerkendte Haflinger. Vi har hjemmesko og sutsko i uld til både børn og voksne. Se vores udvalg, og find dine favoritter her!

Læs mere Læs mindre

12 varer

pr. side

Fantastiske hjemmesko og sutsko

Vi har alle prøvet, specielt i vintermånederne, at rende rundt i huset eller lejligheden med kolde fødder. Kulden trænger ind i kroppen, og det tager desværre lidt af hyggen at gå rundt og fryse. Haflinger kan heldigvis komme dig til undsætning, for med deres behagelige og varme hjemme- og sutsko uld, behøver du aldrig mere at fryse fødderne. Haflinger har øje for det moderne look og den gode komfort, hvorfor de er velkendt og anerkendt hos de fleste. Det øverste materiale i Haflingers hjemmesko er ofte ren uldfilt, mens skoens sål er lavet af gummi. Netop dette materialevalg gør, at du nemt og hurtigt kan rengøre overfladerne med en fugtig klud. Haflinger er det helt rigtige valg til dig, der ønsker at holde fødderne varme og tørre, uanset om du er barn eller voksen.

Flere varianter og farver

Med vores brede produktsortiment, som indebærer et væld af modeller og farver, kan du være sikker på, at der er noget til enhver smag. Vi har blandt andet uld hjemmesko i sort, marineblå, rød, grøn, rubinrød, grå, brun, blå, brunmeleret og med mønster og figurer. Ens for alle er, at der er god luftcirkulation, og du undgår derved sveddannelse. Alle hjemmesko og sutsko i uld fra Haflinger er behagelige at have på, og så giver de samtidig en optimal støtte med deres veludviklede fodseng. Derudover er de bæredygtigt produceret og et smukt stykke håndværk rent udseendemæssigt. Gør hverdagen derhjemme lidt bedre med et par hjemmesko i uld fra Haflinger. Hjemmeskoene kan sammensættes med vores store udvalg af varm beklædning, herunder huer, cashmere strik eller et lækkert tørklæde.

Vi hjælper dig på rette vej

Hos Det Halve Kongerige står vi altid klar til at hjælpe dig. Har du svært ved at beslutte dig for, hvilke hjemmesko eller sutsko i uld der er det rigtige valg for dig, så kommer vi hjertens gerne med råd og vejledning. Vi har bæredygtige værdier, levering indenfor 1-2 hverdage, fri fragt ved køb over 399,- samt 14 dages returret. Du kan kontakte os pr. telefon, mail eller besøge os i vores showroom. Vi ser frem til at hjælpe dig med den perfekte hjemmes- eller sutsko.