sandaler

Læder sandaler i funktionelt og moderigtigt design.

Lædersandaler er blevet etablerede klassikere, fordi de er lette at bære og stadig ser godt ud. De trendy sko er blevet socialt acceptable, så du nu også kan gå en shopping tur i byen, bære dem til fest, på arbejde eller på vej til stranden - sandalerne passer til enhver lejlighed.
 
Hvis du vil købe lædersandaler, skal du være opmærksom på to ting: materialet og fodseng.
Læs mere Læs mindre

9 varer

pr. side

Det er her sandaler af høj kvalitet adskiller sig fra billigt producerede.

Hos Haflinger bruges kun blødt, vegetabilsk garvet ægte læder til sandalerne, der er komfortabele at have mod huden.

Derudover er alle sandaler ortopædiske, så foden bliver lettet og den naturlige rullende bevægelse tilskyndes. Det anatomisk formede kork-latex fodseng understøtter musklerne, når du går, så du nemt kan gå, selvom du er på farten i timevis.

Der er flere fordele ved sandaler fra Haflinger - de er så alsidige! Takket være de forskellige former, farver og mønstre passer de luftige sandaler til næsten hvad som helst og bliver stadig mere populære.

Den høje kvalitet ser lige så godt ud med en smuk sommerkjole som med klassiske shorts og en T-shirt.

Hos Haflinger har kvalitet også noget at gøre med bæredygtighed. Derfor sørger Haflinger for, at læderet til sandaler udelukkende behandles i en vegetabilsk garvningsproces. Denne metode er lang, men Haflinger tager gerne tiden så kunder kan garanteres, at ...

... ingen forurenende stoffer kommer ud i spildevandet

... der bruges ingen kemiske stoffer i garvningsprocessen

... læderet er specielt blødt og venligt overfor huden Haflinger lædersandaler er udelukkende fremstillet af naturlige råvarer og er absolut miljøvenlige.

Når du køber og bærer behagelige sko, gør du i sidste ende ikke kun noget godt for miljøet, men også for dig selv.

Hvis du svaner en model som vi ikke har på lager, er du velkommen til at kontakte os for at høre om vi kan skaffe den hjem. Kontakt gerne Rie på mob. 2341 6990, vi hjælper gerne.