Strømper

Når man går efter at skabe det perfekte outfit, må man endelig ikke glemme strømperne. Det er dog en beklædningsgenstand, som ofte er overset af mange. Ikke desto mindre kan gode strømper være med til at fuldende et look og give lidt ekstra komfort i hverdagen.

Hos Det Halve Kongerige finder du blandt andet et væld af strømper i uld af højeste kvalitet. Herunder kan du gå på opdagelse i vores farverige univers af strømper og finde dét par, som passer til netop dig og dine behov.

Læs mere Læs mindre

34 varer

pr. side

Uldsokker i fine farver og mønstre

Uanset hvad du måtte have af ønsker, har vi med stor sandsynlighed nogen strømper, som er lige noget for dig. Vi tilbyder nemlig et bredt udvalg, når det kommer til farver, mønstre, sammensætninger og materialer. Alle sokker er fremstillet i de lækreste materialer såsom uld, kashmir, mohair eller polyamid.

Vores strømper fås både i neutrale farver – herunder grå, sort og natur – såvel som i sprudlende farver. Vi tilbyder blandt andet sokker i uld i grøn, blå, pink og lilla. Så uanset om du foretrækker tryk på farverne eller det mere diskrete, kan du helt sikkert finde de ideelle uldsokker hos os.

Hvis du er en af dem, som godt kan lide, at folk lægger mærke til dine strømper, kan du eventuelt vælge nogen med mønster på. Vi har nemlig forskellige stribede strømper, ligesom du også kan finde uldstrømper til dame med kvindetegnet på.

Vores uldsokker kommer både i merinould og alpakauld, så uanset hvad du foretrækker, går du altså ikke forgæves. Og hvis du godt kunne tænke dig noget andet end for eksempel merinouldsokker, er det bestemt også muligt. Vi tilbyder ligeledes mange forskellige bomuldsstrømper.

Skab det perfekte outfit

Hos Det Halve Kongerige kan du finde meget mere end bare sokker. Vi sælger nemlig også meget andet slags tøj. Det gælder både undertøj samt strik og trøjer i kashmir og huer. Så dyk gerne ned i vores udvalg af forskellige beklædningsgenstande. Hvem ved? Måske du ender med at have et helt nyt outfit, som du kan vise frem?

Har du nogen spørgsmål?

Hvis du har nogen spørgsmål til nogen af vores produkter, skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Du kan enten ringe til os på tlf. +45 23 41 69 90 på hverdage mellem kl. 9 og 15 eller sende os en mail til [email protected]. Så vender vi hurtigst muligt tilbage. Vi glæder os til at høre fra dig.