alpaca strømper

Her på siden finder du vores fine udvalg af strømper og sokker i alpacauld. Strømperne har en mellem tykkelse og kan bruges til mange forskellige formål. I modsætning til almindelig uld kradser og irriterer alpacaulden ikke. Den er blød og behagelig med god pasform og varme, der især er essentielt i de kolde måneder. Strømperne er varmeregulerende og fugtabsorberende, så de skaber det bedste miljø for dine fødder, uanset om du befinder dig inden- eller udenfor. Undgå kolde fødder med et par dejlige sokker i alpacauld. Strømperne fås i forskellige størrelser, og de er tilsat polyamid for ekstra god pasform og stræk.

Læs mere Læs mindre

5 varer

pr. side

Uld, uld og mere uld

Hos Det Halve Kongerige er vi helt vilde med uld, og det er der gode grunde til. Uld er et bæredygtigt materiale med mange gode egenskaber. Det er bionedbrydeligt i modsætning til andre plastikstoffer og materialer, og det er et naturligt materiale fra naturen. Der findes mange forskellige former for uld, men fælles for dem alle er deres gode evne til at holde på varmen. Forskellige får producerer forskellige slags uld, heriblandt almindelig uld og merinould.

Udover geder og får, producerer det sydamerikanske dyr alpacaen også uld. Denne uld er kendt for at være varmere og mere elastisk end f.eks. merinould. Alpacaens uld anvendes typisk til tekstiler, og denne produktion går mange år tilbage. Alpacaens uld er også kendt for at være særligt allergivenligt, da den ikke indeholder stoffet lanolin. Ønsker du at læse mere om vores forskellige bærdygtige materialer, kan du læse videre her

Forkæl dine kolde fødder med de lækreste strømper og sokker

Er der fodkoldt i hjemmet, elsker du at være udendørs, eller har du bare altid kolde fødder? Så har vi hos Det Halve Kongerige lige dét, du mangler. I vintermånederne er der især brug for lidt ekstra varme til vores hænder, fødder og ører, som er lidt mere udsatte for kulde. Derfor har vi et stort sortiment med strømper i forskellige farver, materialer og tykkelser, så du kan finde lige det par, der passer bedst til dig. Leder du efter en lækker uldhue, der er en vigtig del af hverdagspåklædningen i de kolde måneder? Så kan du klikke her for at se vores fine udvalg.

Kontakt os gerne

Sidder du inde med spørgsmål om vores materialer, mærker eller forretning, er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Bæredygtighed behøver nemlig ikke at være besværligt, og er du i tvivl om, hvilket produkt der ville være bedst for dig, giver vi gerne vejledning og tips. Derfor kan du altid finde vores kontaktinformation nederst på siden. Vi besvarer alle spørgsmål og henvendelser inden for 24 timer - alle hverdage.

Hos Det Halve Kongerige tilbyder også hurtig levering, så du hurtigst muligt kan få glæde af dit nye køb. Derfor får du 1-2 dages levering på hverdage samt gratis forsendelse, når du handler for mere end 399,- kr. Vi glæder os til at høre fra dig.