Bambus strømper

Gå på opdagelse i vores lækre udvalg af strømper i bambus til både herre og damer. Du finder flotte og funktionelle sokker fra mærket Cape Mohair, der har udviklet bambussokker til forskellige formål. Du finder sokker til hverdagsbrug, samt strømper til sportsbrug. Elsker du at vandre, spille golf, cykle eller snesport, så finder du den perfekte strømpe her.

Bambusfibre er utroligt bløde, og derfor er strømper i bambus utroligt behagelige at have på. Bambus har mange egenskaber, der let overføres til stof. Bambusstrømper fungerer effektivt temperaturregulerende, svedtransporterende og antibakterielt. Derfor er en strømpe i bambus et klogt valg til sport og hverdag.

1 vare(r)
1 vare(r)

En lækker strømpe du ikke kan undvære

Bambusstof er noget helt specielt, og vi kan slet ikke få nok af det. Bambus er en fantastisk fiber, der giver lækkert og miljørigtigt stof. Bambusplanten vokser ekstremt hurtigt, og det er derfor en god kilde til naturstof. Som naturmateriale er den hurtigt nedbrydelig, hvis skulle den havne i naturen. En strømpe i bambus er et rigtig godt miljøvenligt valg, og så er den også fantastisk behagelig.

Bambus har mange gode egenskaber, der gør den til et oplagt materiale til både hverdag og sport. Den fungerer meget lig uld i sine fantastiske varmeregulerende egenskaber, der sørger for, at du altid har det behageligt. Den fungerer affugtende og svedtransporterende, så den lader foden ånde, og så har den specielt gode antibakterielle egenskaber, der mindsker lugt.

Har du brug for lidt ekstra varme og komfort til fødderne? Så anbefaler vi et par gode og lækre uldhjemmesko.

Strømpen til den aktive eventyrsøger

Strømperne fra Cape Mohair er udviklet til den aktive eventyrsøger, der slet ikke kan få nok af det udendørs. Derfor finder du i kollektionen bambusstrømper, der er specialdesignet til forskellige udendørs brug. Du finder bl.a. deres lækre sokker til snesport, der er perfekte til skiferien, også selvom du ikke selv skal stå på ski. Du finder nemlig også strømper, der er designet med henblik på lange vandreture, og de giver foden den bedste komfort. Strømperne er forstærket de helt rigtige steder, og er derfor slidstærke. 

I vores sortiment finder du strømper i forskellige længder, så du har mulighed for at vælge efter egen præference. Du finder strømper i både lang, mellem og ankel, så du kan finde den rigtige strømpe til dit ønskede formål.  Strømperne er lavet i behagelige blandinger, der indeholder mohair, merino, bambus og bomuld.

Bæredygtige værdier i fokus

Hos Det Halve Kongerige har vi altid de bæredygtige værdier i fokus. Vi er fortalere for etisk produktion, både for mennesker, dyr og planeten. Handler du hos os, er du derfor altid sikker på, at du tager det bedste valg for både dig selv og planeten. Vi sikrer, at de varer vi forhandler produceres bæredygtigt, og der er fokus på naturmaterialer og høj kvalitet.

Har du spørgsmål til vores sortiment, levering eller andet, er du altid velkommen til at kontakte os. Du finder nemt vores kontaktinformationer helt nederst på siden.